PROPERA EDICIÓ DEL PROGRAMA FORMATIU “JOVES PER EMPRENDRE”


               


CERQUEM JOVES EMPRENEDORS I EMPRENEDORES INTERESSATS EN PARTICIPAR-HI

A les portes de la nova convocatòria, el Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme posa en marxa la campanya informativa per a joves amb esperit emprenedor que tenen una idea de negoci i necessiten una formació especialitzada per a madurar-la, amb l’acompanyament d’experts professionals.


Si tens entre 18 i 29 anys i ets beneficiari/a de la Garantia Juvenil, t’oferim l’oportunitat de participar en un itinerari formatiu totalment subvencionat que t’ajudarà a fer real el teu projecte empresarial. 


El programa es divideix en dues fases:  • Formació grupal on es treballen aspectes bàsics del pla de negoci del teu projecte així com de les capacitats i aptituds d’una persona emprenedora. 

  • Formació i acompanyament individual centrat especificament en el treball del teu projecte empresarial.


L’objectiu és que finalitzis el programa formatiu amb un pla d’empresa de la teva idea de negoci i un estudi de la seva viabilitat econòmica i financera.Si vols rebre informació o estàs interessat en participar al programa “Joves per Emprendre“, omple aquest formulari, i en quan iniciem les inscripcions et contactarem.


Aquest programa està impulsat des del Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona.