EN MARXA LES NOVES COOPERATIVES ESCOLARS DEL CUEME

 


Comença el CuEmE i les cooperatives fan les seves primeres passes

El curs escolar ha començat a caminar, i amb ell els alumnes de 5è i 6è de primària, de les 3 escoles maresmenques que participen al programa Cultura Emprenedora a l’Escola de la mà del Consell Comarcal del Maresme.


El CuEmE pretén despertar l’esperit emprenedor dels més menuts, i fomentar i desenvolupar competències clau com ara el treball en equip i el compromís, a través de la creació, gestió i tancament d’una cooperativa escolar.


Els alumnes de les escoles Sant Pau (Sant Pol de Mar), La Serreta (Alella) i Sinera (Arenys de Mar) han dut a terme les primeres fases del projecte educatiu. En aquest moment ja han acordat el nom de les seves cooperatives, la majoria ja tenen el seu logotip representatiu i han celebrat l’acte de constitució, obtenint el seu NIF.


Cadascun dels equips de les cooperatives ha triat el nom, dissenyat i escollit el logo que els identificarà durant tot el procés de creació i comercialització del seu projecte.


En aquest punt, ja estan preparats per començar a treballar les idees dels prototips dels seus productes, a partir de gener.


Si voleu conèixer més d’aquest programa, podeu trobar més informació AQUÍ