Quatre empreses agroalimentàries maresmenques participen al Fòrum gastronòmic de Girona

 

El Consell Comarcal del Maresme continua donant recolzament a la internacionalització del sector agroalimentari de la comarca. En aquesta ocasió, continuant l’experiència iniciada aquest any a Alimentària, ha facilitat que quatre empreses del sector estiguin presents al Fòrum Gastronòmic de Girona que s’inaugurarà diumenge. 

El Fòrum Gastronòmic de Girona és un esdeveniment internacional de referència on hi participen les millors empreses del sector foodservice que abasta des de petits productors del sector primari i l’artesania alimentària fins a grans empreses d’equipaments, serveis i distribució.

Les empreses maresmenca que hi participaran sota el paraigua de Productes de la Terra Maresme són: 

  • Danés 1944 (Arenys de Mar): pastisseria que elabora, entre d’altres, l’especialitat “Coquetes d’Arenys de Mar”
  • Celler Talcomraja (Arenys de Munt): elabora vins joves, naturals, criances, escumosos….
  • Coc&Delicatessen (Mataró): elabora croquetes, canelons i xurros de patata artesans
  • Kombutxa (Mataró): elabora begudes probiòtiques a partir de te fermentat

Aquestes 4 empreses assisteixen al Fòrum de Girona amb l’objectiu d’incrementar la visibilitat del seus productes i marques i augmentar les oportunitats de negoci a nivell internacional.

El Fòrum de Girona és un espai que està ideat perquè les empreses i professionals interactuïn per fidelitzar clients, captar-ne de nous i descobrir les últimes tendències del sector. També atrau compradors internacionals.

El certàmen obrirà les seves portes diumenge i clourà el dimarts 20 de novembre.