Reconeixement al Consell Comarcal del Maresme pel seu impuls al programa SOS Mentoring

El Consell Comarcal del Maresme ha estat l’entitat col·laboradora que més impuls ha donat a SOS Mentoring, el programa d’acompanyament personalitzat i gratuït per a microempreses i persones autònomes promogut per la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona per ajudar el món empresarial a afrontar la crisi econòmica derivada de la COVID-19.

El Servei d’Emprenedoria i Empresa del Consell Comarcal és un dels centres locals col.laboradors i la seva feina ha rebut un reconeixement especial al ser la institució que més mentories ha realitzat i més llocs de treball ha ajudat a salvar. En concret, des del maig de 2020 -quan es va posar en marxa SOS Mentoring- el Consell Comarcal del Maresme ha fomentat 37 relacions de mentoria (el 14,5% de les portades a terme a la província) i ha contribuït a salvar 91 llocs de treball a la comarca (el 16,5% del total assolit per SOS Mentoring).

El reconeixement a la implicació de la institució i als resultats assolits el va recollir dimarts el conseller de Promoció Econòmica, Estanis Fors, en el decurs de la presentació del programa feta en el marc de Biz Barcelona i el Saló de l’Ocupació que s’ha dut a terme entre el 9 i l’11 de novembre a Fira Barcelona. Aquest esdeveniment té com a objectiu promoure la innovació i el talent com a fórmula per impulsar l’emprenedoria, l’activitat de les empreses i l’ocupació.

SOS Mentoring és un programa d’acom­panyament personalitzat i gratuït per a persones del col·lectiu de treballadors autònoms i microempreses, mitjançant el qual persones del món em­presarial i càrrecs directius amb experiència comparteixen el seu coneixement amb els beneficiaris del programa, oferint-los suport per afrontar l’actual situació econòmica deri­vada de la COVID-19.

Les empreses maresmenques o personal autònom que estigui interessat a participar-hi, pot contactat amb el Servei d’Emprenedoria i Empresa del Consell Comarcal del Maresme: emprenedoria@ccmaresme.cat