S’inicia la XVII Setmana de l’Emprenedoria del Maresme

El proper 26 de novembre, l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme posa en marxa una nova edició de la Setmana de l’Emprenedoria.

 

La dissetena edició del programa oferirà, entre el 26 i el 30 d’aquest mes, un conjunt de píndoles formatives encaminades a ajudar petites empreses, emprenedors i persones autònomes a actualitzar coneixements laborals i millorar la competitivitat professional. 
En aquesta edició, s’han programat dues càpsules diàries de dues hores de durada cadascuna, de 9:30 a 11:30h i de 12:00 a 14:00h, sobre temàtiques tan diverses com fiscalitat de l’empresa, branding o valor d’una marca, novetats d’Instagram per a petites empreses, intel·ligència emocional per a potenciar habilitats emprenedores, impuls a l’emprenedoria femenina, gestió patrimonial dels autònoms, etc.
Els tallers i seminaris, vinculats a l’àmbit de l’empresa, seran impartits per professionals. Es tracta, doncs, d’una bona oportunitat per reciclar coneixements, cercar noves línies per ampliar el negoci i intercanviar experiències, col·laboracions i contactes.
L’assistència és gratuïta, però cal fer una inscripció prèvia, emplenant el formulari que disposareu en breu a la pàgina del Consell Comarcal.