El Consell Comarcal contracta 4 joves titulats en el marc de la Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Maresme, adherit al programa europeu Garantia Juvenil, ha contractat 4 joves titulats per tal que adquireixin experiència laboral i millorin les seves oportunitats laborals futures.

 

Els joves, que treballaran a l’Arxiu Comarcal del Maresme i a les àrees de Medi Ambient, Promoció Econòmica i Benestar Social, van signar el seu contracte laboral a finals d’octubre i faran pràctiques remunerades durant un període de 6 mesos.
En aquesta ocasió, els perfils seleccionats han estat els de tècnic/a de promoció econòmica, tècnic/a de medi ambient, tècnic/a auxiliar d’administració i finances i tècnic/a de restauració documental.
Aquesta contractació ha estat possible gràcies a la subvenció atorgada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per incentivar la inserció laboral de persones joves inscrites en el programa de Garantia Juvenil. Aquest programa europeu vol contribuir a reduir l’atur juvenil garantint oportunitats formatives, d’orientació emprenedora i d’inserció al mercat laboral per a les joves i els joves d’entre 18 i 29 anys.