S’ha iniciat amb èxit el curs de Directors/es de lleure infantil i juvenil del Maresme.

El dimarts 18 de setembre a les 16h s’ha iniciat la primera sessió del curs de Directors/es de lleure infantil i juvenil del Maresme. El curs va dirigit a persones que ja tenen el títol de monitor/a de lleure i que volen aprofundir en la temàtica per adquirir coneixements que tenen a veure també amb la gestió i la coordinació d’equips, també va dirigit a persones amb experiència en l’àmbit que treballen de manera voluntària o professional i que ocupen diversos càrrecs de responsabilitat en activiats i entitats d’educació en el lleure. {X}

Aquest curs, organitzat pel Consell Comarcal del Maresme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, sorgeix de la necessitat detectada per varis ajuntaments de la comarca de la demanda d’un curs d’aquesta tipologia i la dificultat, a la vegada, d’organitzar-ne un per la complexitat d’arribar als mínims d’alumnes necessaris. D’aquesta manera, ha sorgit un curs a nivell de comarca que ha comptat amb la difusió realitzada pel conjunt d’ajuntaments i el Consell Comarcal del Maresme.

El curs s’ha iniciat amb 19 alumnes del Maresme. Es realitza els dimarts i dijous de 16h a 20h i els dissabtes de 10h a 14h dels mesos de setembre, octubre i novembre al Centre Cívic Pla d’en Boet de Mataró.