Sessió informativa: Programa de suport al treballador autònom del Maresme

 
El Consell Comarcal del Maresme s’ha sumat al programa “Consolida’t” que promou el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat amb l’objectiu d’ajudar les persones autònomes de la comarca a consolidar i fer crèixer el seu negoci. Per tal de poder una resposta personalitzada a cada situació, es compta amb la col·laboració d´escoles de negocis, universitats, col•legis professionals i entitats representatives del treball autònom. En el cas del Maresme els referents seran la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC) i la Fundació Universitària Martí l´Humà.

El programa Consolida’t té dues línies d’ajut:

  • A) Accions de formació estratègica en gestió empresarial i servei d’assessorament personalitzat a treballadors autònoms per afavorir la consolidació dels seus negocis. Aquestes accions estan adreçades a treballadors autònoms amb una antiguitat entre 1 i 5 anys.
  • B) Accions d’assessorament i acompanyament a treballadors autònoms en els processos de negociació creditícia amb les entitats financeres. Aquests accions estan adreçades a treballadors autònoms amb una antiguitat mínima de 6 mesos.

Els detalls s’explicaran en la xerrada informativa que se celebrarà el 6 de maig a les 19:30h al Maresme Centre de Negocis. Cal confirmar assistència emplenant el formulari d’inscripció que trobareu CLICANT AQUÍ

Les inscripcions són gratuïtes.

Places limitades

Data: 2014-05-06

Lloc: Maresme Centre de Negocis (Avinguda Jaume Recoder 85-87 de Mataró. Al costat de l’estació de Renfe)