Un cercavila de nens i nenes demanarà la pau a Vilassar de Dalt

Amb el lema “Infants per la pau” el proper dissabte 15 de febrer se celebrarà a Vilassar de Dalt un cercavila festiu a favor de la pau. Hi participaran els nens i nenes del Club d’Esplai Vilassar de Dalt i de l’Agrupament Escolta Serra de Marina, a més d’infants d’altres esplais del Maresme. Els gegants i els grallers de la localitat encapçalaran el cercavila.


L’acte començarà a les 16.30h de la tarda amb la concentració dels participants al parc de Can Rafart on es farà un mural per la pau. A les 17h tots els participants iniciaran un cercavila amb els gegants i els grallers, que finalitzarà a la Plaça de la Vila. Un cop a la plaça, es penjarà el mural i dos nens llegiran un manifest a favor de la pau.

Aquesta iniciativa ha sorgit de l’esplai i de l’agrupament escolta, però està oberta a tothom i es convida a joves i a adults a participar-hi. Des de l’organització es vol que sigui una manifestació que convoqui gent de totes les edats. Amb aquest acte els centres de lleure de Vilassar de Dalt volen manifestar la reivindicació que fan els nenes i nenes, ciutadans del futur, per un món millor i en pau.

Per a més informació:
Gemma Bonet: 659 451 688