Viabilitat de l’empresa

El pla d’empresa és l’eina principal que has d’utilitzar per decidir si el teu projecte és prou sòlid per crear l’empresa, o si bé si és necessari que recondueixis algun aspecte comercial, productiu, d’organització o financer. També et permetrà analitzar la futura situació de l’empresa davant del mercat real i els seus competidors, així com determinar el model de direcció i organització adequats per a assolir els objectius fixats.

Si ja has decidit fer el teu pla d’empresa, des del Servei d’Emprenddoria t’oferim un assessorament tècnic per part del nostre personal especialitzat.

  • Demana cita amb el Servei comarcal d’Emprenedoria ASSESSORA’T

El Business Model Canvas el podem definir com una plantilla o eina metodològica que permet analitzar i visualitzar de forma clara, àgil i senzilla la proposta i cadena de valor de la nostra empresa. Ens ajuda a definir un model de negoci rendible i sostenible, i poder compartir-lo fàcilment amb tota l’organització.

El Model de Negoci SCOPE és una eina per activar tot el potencial de treballar en clau el model de negoci, per gestionar i arribar als reptes empresarials que volem: emprendre, créixer, optimitzar, internacionalitzar, aliances i col·laboració, estratègia competitiva,…