05.04.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Benestar Social
Servei de transport adaptat
transport adaptat

RESPONSABLE: Olga Lara


CONTACTE:Tel.: 93 741 16 16             Fax: 93 757 21 12
A/e: tad@ccmaresme.cat


 HORARI: Dilluns, Dimecres, Dijous i Divendres, de 9:00 a 15:00h.

               Dimarts, de 9.00 – 14.30h i de 16.30 - 18.30h.


OBJECTIUS


Afavorir la mobilitat dels ciutadans de la comarca que no poden utilitzar el transport públic ordinari per desplaçar-se a causa de les seves discapacitats. Mitjançant una infraestructura de vehicles adaptats, es facilita el transport, “porta a porta”, a les persones afectades que han d´anar diàriament a residències, centres de dia, centres ocupacionals i de formació. El servei facilita la integració social i la igualtat d´oportunitats de les persones amb discapacitats.

USUARIS


Persones amb discapacitat, majors de 18 anys, que tinguin necessitats de desplaçament als centres socials d´atenció especialitzada, als ocupacionals i als de formació.

FUNCIONAMENT


S'efectua amb una flota de vehicles adaptats de transport col·lectiu i taxis que comparteixen diferents usuaris. El servei cobreix les necessitats de desplaçament individual de cada persona atès que els itineraris s'estableixen de forma personalitzada i els vehicles recullen els usuaris al seu domicili i als centres. Per a la cobertura del servei, els beneficiaris paguen un preu públic d'un euro per viatge.

L'accés al servei el poden tramitar les famílies dels discapacitats, els ajuntaments i els centres especialitzats. Un cop acceptada la sol·licitud, s´estudien les necessitats de transport de l´usuari potencial per tal d'incloure´l en les rutes establertes o, si s´escau, per  crear nous itineraris.

ORIGEN


Conveni amb el Departament de Benestar i Família de la Generalitat.

persones grans
infància i adolescència
baner documents de treball Serveis Socials bàsics
Protocol de protecció a les treballadores i treballadors de serveis socials davant de possibles agressions de persones usuàries
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12