Anar a la plana de números del butlletí

març 2020
InfoEmprenedoria Maresme
1 - 2020

Formació_2020

El Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme té previst iniciar al mes d'abril el seu calendari anual d'activitats formatives adreçades a persones emprenedores, autonòms/es i empresaris/es.

FORMACIÓDONES

Cinc cursos específics pensats i dirigits a dones emprenedores i empresàries, amb la voluntat d'apoderar-les i fer-les més visibles en l'àmbit empresarial.

consolida't

Per a millorar la competitivitat dels negocis de persones treballadores autònomes.

 ROJ

El Consell Comarcal del Maresme gestiona un any més i dona continuïtat al Programa de Referent d'Ocupació Juvenil 2019, adscrit a l'Àrea de Promoció Econòmica i recolzat per l´àrea de Joventut, que dona cobertura a 29 municipis de la comarca. És un projecte que està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Iniciativa d´Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Celler_castanyer

Gràcies al Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme, la Montse Castañé ha participat en la darrera edició del Programa Consolida't. En aquesta entrevista ens explica com ha estat la seva experiència, després de fer-se càrrec del celler familiar i iniciar un nou model de negoci.

SERVEI D'EMPRENEDORIA DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME                        

Telèfon: 936 931 450

Correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa