Servei de l'Oficina d'Atenciˇ al Consumidor del Maresme Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Productes de la TerraProductes de la TerraCCM - Promociˇ Econ˛mica - Productes de la Terra - Nota de PremsaNota de Premsa

PaPer quart any consecutiu,el Consell Comarcal ha editat el calendari de Productes de la Terra, una publicaciˇ ideal per recordar durant tot el 2014 que el Maresme Ús territori de productes alimentaris de qualitat i d'una exquisida gastronomia que, mes a mes, ens convida a assaborir els productes de temporada i de proximitat.

En total se n'han editat 5.000 exemplars que s'han fet arribar als ajuntaments, a les oficines de turisme, al Palau Robert, a les cooperatives alimentÓries i als productors que formen part de la Xarxa de Productes de la Terra Maresme per tal que en facin la distribuciˇ. TambÚ es poden demanar al propi Consell Comarcal i al Consorci de Turisme del Maresme.

El calendari d'aquest any estÓ ilĚlustrat amb imatges de la fot˛grafa Marga Cruz que ha ressaltat en les seves instantÓnies el ric impacte visual dels productes alimentaris maresmencs a partir dels colors, de les formes i de les textures. Un conjunt que posa en alerta els cinc sentits tot projectant el moment de parar taula i poder assaborir els pŔsols, les maduixes, les cireres, les mongetes del ganxet, els tomÓquets, els dolšos, els vins...etc.  

El Consell Comarcal del Maresme, a partir del projecte Productes de la Terra Maresme que compta amb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona, ha editat el calendari 2014 per donar a conŔixer i valoritzar els nostres productes de proximitat i, a la vegada, ajudar els productors i artesans alimentaris de la comarca en el procÚs de comercialitzaciˇ. Per aquest motiu, cada gamma de productes estÓ acompanyat d'informaciˇ sobre els productors o artesans que els elaboren.

Podeu visualitzar i descarregar-vos el calendari 2014 de Productes de la Terra Maresme clicant sobre la imatge:

calendari productes de la terra 2014

calendari productes de la terra 2014

Fitxer: 20131224calendari_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 15
Mida: 2,77 MB

Informaciˇ publicada el 15 de gener de 2014