30.04.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Maresme ExportaPromoció Econòmica

Maresme Exporta

L'actual entorn econòmic obliga a buscar alternatives i afegir un plus de competitivitat al teixit empresarial que l'ajudi a mantenir llocs de treball. Amb aquest objectiu, el Consell Comarcal va iniciar el 2013 el projecte Maresme Exporta que té com a objectiu aplegar sinergies público-privades per impulsar la internacionalització i l'exportació de les empreses de la comarca, principalment les de petita i mitjana dimensió.

Per aquest 2015, el Consell Comarcal, amb el suport de la Diputació de Barcelona ha programat 3 activitats. Una primera adeçada a empreses que han pensat obrir-se a nous mercats internacionals, però que encara no ha iniciat el camí; una segona d'empreses que ja han donat el pas cap a l'exportació i que el que cerquen és consolidar aquesta línia de treball; i una tercera adreçada específicament a empreses del sector tèxtil.

Sessions formatives:

INTRODUCCIÓ A LA INTERNACIONALITZACIÓ

Dimarts, 31 de març a les 15:30h

Formació adreçada a empreses de la comarca del Maresme que tenen la voluntat d'iniciar-se en l'àmbit de la internacionalització

PLA DE MILLORA DE L'ACTIVITAT EXPORTADORA

Dimarts, 14 d'abril a les 15:30h

Formació adreçada a empreses de la comarca que ja estan iniciades en l'àmbit de la internacionalització (entre 2 i 5 anys)


INFORMACIÓ DEL PROGRAMA DE LES SESSIONS, CLIQUEU AQUÍ

 
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
Guia per exportar
Bones pràctiques en aliances empresarials
Eines per fer negocis
oferta de formació
garantia juvenil
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12