18.01.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
SIADSIAD Maresme - Servei d'informaciˇ i atenciˇ a les dones
Destaquem
visibilitza't, espai d'entrevistes a dones
rebre informaciˇ del siad
recomanem
pla d'igualtat de gŔnere al Maresme
llei igualtat
eines per a la prevenciˇ de les violŔncies masclistes amb joves
mem˛ria del Siad maresme 2017
diagnosi entitats
guia d'escriptores del Maresme
guia d'entitats
Projecte microcrŔdits solidaris per a dones en situaciˇ de vulnerabilitat
Informacions SIAD
╚xit de la primera trobada d'escriptores al Maresme

El passat dia 26 d┤abril va ser un dia especial al Consell Comarcal del Maresme. Ja que hi va tenir lloc una entranyable trobada que va unir en un sol espai onze escriptores de la nostra comarca i una cinquantena de persones, la majoria de la qual eren dones.
El president del Consell Comarcal, el sr. Miquel └ngel MartÝnez i Camarassa va inaugurar l┤acte amb un parlament de benvinguda.

 

Es va tractar d’una trobada oberta, espontÓnia i enriquidora basada en l’intercanvi entre les autores i les assistents sobre diferents aspectes relacionats amb la seva experiŔncia: el procÚs d’escriure, les trajet˛ries ben diferents de cada escriptora, dificultats amb les s’han trobat, Ŕxits, peculiaritats de ser dona i escriure, etc.

La tert˙lia va ser amanida per lectures de fragments de textos escrits per les convidades de l’acte barrejant poesia i prosa, cosa que va donar molta vida a l’acte i va fer, segons testimonis de les assistents, que les dues hores passessin volant.

Al final, va tenir lloc un altre tipus d’intercanvi que Ús la signatura dels llibres per part de les autores, moment que va generar altres espais de conversa, rialles i fotos de record.
Moltes grÓcies a totes les i els assistents i a les escriptores que ens han volgut acompanyar en aquesta primera trobada d’aquest tipus i que tenim la intenciˇ de repetir cada any.


Lali Ribera, Rosa Roca Riera, Eva Lleonart, Susanna Tortosa, Emma Ros Martin, N˙ria PujolÓs, Anna Cabot Dalmau, Emilia Illamola Ganduxe, Maria CatalÓ Serra, Maria Escalas i Raquel Picolo.

  

Informaciˇ publicada el 29 d'abril de 2016
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Matarˇ - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12