24.06.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
Enllaços
Nota de Premsa
Xerrada sobre voluntariat internacional amb la participació de quatre entitats

Moltes persones que s'han adreçat a l'assessoria de mobilitat internacional jove del Maresme darrerament, tenen interès en conèixer les diferents opcions de voluntariat internacional per aquest estiu 2017. I de fet, ara és el moment de plantejar-se com decidim aprofitar aquests mesos, i començar a fer els tràmits per a sol·licitar una plaça.

Per això des del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme, hem organitzat una xerrada informativa sobre quatre tipus diferents de voluntariat internacional, que realitzen entitats properes a nosaltres, i que ens ho explicaran directament aquest dimecres 22 a Mataró. Durant la xerrada es parlarà de les diferencies entre les brigades internacionals, els camps de treball, les estades solidàries i els camps de solidaritat. També s'aprofundirà en els aspectes pràctics de les diferents estades, com ara dates d'inscripció, preus, allotjaments, destinacions, modalitats d'activitat i aprenentatges durant l'estada en el voluntariat, etc.

Pots fer la teva inscripció a partir d'aquest enllaç.

xerrada voluntariat

Comptarem amb la presència d'aquestes quatre organitzacions:

cocat logo

COCAT és la Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya, una plataforma d’entitats fundada el 2005 i integrada per aquelles entitats catalanes que organitzen camps internacionals des de fa més de 2 anys consecutius i que han volgut ser-ne membres

sci logo

El Servei Civil Internacional (SCI) són un moviment internacional que treballa activament per promoure una cultura de pau, la justícia global i l’apoderament de la societat civil, mitjançant el voluntariat internacional, la participació local i l’educació per la pau amb un impacte local i global.


acp logo

L’Associació Catalana per la Pau (ACP) va nàixer l’any 1990 impulsada per un col·lectiu d’homes i dones, vinculats a diverses organitzacions i moviments socials compromesos en la lluita per la pau i el desarmament i en la transformació de les relacions entre el Nord i el Sud del planeta. Reralitza les brigades per la pau.

setem logoSETEM Catalunya és una organització no governamental de solidaritat internacional, independent i participativa que, juntament amb organitzacions del Sud, sensibilitzem la nostra societat sobre les desigualtats Nord-Sud, en denuncia les causes i promou transformacions personals i col·lectives per aconseguir un món més just i solidari.

Informació publicada el 20 de febrer de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsDesprés de l'ESObanner observatori politiques educatives dibabanner_acTICbanner_jovecatbanner_netvibes_buscadorjove
Anteriors SegüentsMaresme Capacitabanner_acreditatbanner_portal_ejoventut2010
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12