SIAD Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Benestar SocialBenestar SocialCCM - Benestar Social - Servei d'informaciˇ i atenciˇ a les dones (SIAD)Servei d'informaciˇ i atenciˇ a les dones (SIAD)CCM - Benestar Social - Servei d'informaciˇ i atenciˇ a les dones (SIAD) - Concepciˇ Organ i ValverdConcepciˇ Organ i Valverd
dones escriptores
CONCEPCIË ORGAN VALVERD
biografia

Nascuda l’any 1920 a Calella. Es va abocar a la poesia des dels anys setanta. Publicava en revistes com la revista Estela de Calella. El seu nom figura en el llibre “Les millors poesies de la llengua catalana”.

Ha obtingut molts premis de poesÝa d’humor, premi Mestre del Gai Saber dels jocs florals de Muntanya (1977) i altres premis en els jocs florals.

L’any 2013 l’ajuntament de Calella li concedeix la distinciˇ de filla predilecte.

bibliografia
  • De la meva collita, 1988
  • Verema tardoral, 1993
  • Auques i espurnes, 1995
  • De soca-rel, 1997
  • Aiguabarreig de records i poemes, 2002
  • Des del meu capvespre, 2009

extracte d'un llibre

Estampa

La canšˇ del Martell al cel s’enfila,

Damunt dels flocs juga i somriu l’infant

La verge contemplant-lo pensa i fila

I Vˇs aneu serrant

La pau de vostra llar el cor reposa

I voldria tenir-hi un petit lloc.

contacte
telŔfoncorreu electr˛nicweb

Revista digitalitzada Estela, on surten alguns dels seus poemes

http://trencadis.diba.cat/catalog/diba:111852/viewer?hl_text=estela&locale=ca

http://trencadis.diba.cat/catalog/diba:111852/viewer?file=diba%3A111883&locale=ca#diba:111883