25.06.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
Enllaços
Nota de Premsa
Setmana de la Mobilitat internacional jove al Baix Maresme

setmana mob baix maresme

Del 27 d'abril fins al 23 de maig, els municipis d'Alella, El Masnou i Teià, organitzen una sèrie d'activitats que giren entorn a la mobilitat jove en diferents formats.

La primera activitat l'acull Teià i consisteix en una Xerrada oberta sobre les diverses opcions de voluntariat internacional a l'estiu, amb les entitats convidades Servei Civil Internacional que ens explicarà què son els camps de solidaritat, i la COCAT, que ens parlarà dels camps de treball internacional per joves a tot el món.

Al Masnou, a Can Humet, podreu adreçar-vos a "l'assessoria exprés" on trobareu a la nostra experta en Mobilitat internacional que us acompanyarà en la definició del vostre projecte de marxar a l'estranger, donant-vos a conèixer les opcions existents i aconsellant-vos en els camins que més s'ajustin als vostres objectius.

A Alella, es faran dues activitats. La primera, una crida sobre l'intercanvi juvenil amb la vila francesa de Carquefou, que es farà aquest estiu. La segona un taller sobre estudis i treball a l'estranger el dia 23 de maig, on podreu informar-vos dels recursos per cercar feina en un altre país.

Per més informació, adreçeu-vos al mail mobilitatjove@ccmaresme.cat, o als Serveis de Joventut d'Alella (gira@alella.cat), El Masnou (joventut@elmasnou.cat), i Teià (joventut@teia.cat)

Informació publicada el 18 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors Següentsbanner observatori politiques educatives dibabanner_acTICbanner_jovecatbanner_netvibes_buscadorjoveMaresme Capacita
Anteriors Següentsbanner_acreditatbanner_portal_ejoventut2010
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12