Buscadorjove Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - JoventutJoventutCCM - Joventut - Servei comarcal de joventutServei comarcal de joventutCCM - Joventut - Servei comarcal de joventut - Garantia JuvenilGarantia JuvenilCCM - Joventut - Servei comarcal de joventut - Garantia Juvenil - Recursos per a persones amb discapacitatRecursos per a persones amb discapacitat


FUNDACIÓ MARESME:

Requisits: 

- Ser beneficiari/a de la Garantia Juvenil

- No es requereixen estudis mínims

Neteja Immobles

Neteja Immobles

Fitxer: Neteja_Immobles.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 698,4 kB


UPE: És l'unitat de prevenció de l’exclusió i millora de la qualitat de vida orientada a la prevenció i identificació precoç de situacions d’exclusió i/o pobresa.

Té l’objectiu d’impulsar els processos d’inclusió social de les persones joves (16-30 anys) amb problemàtica en salut mental, en risc d'exclusió social i pobresa, de la comarca del Maresme.
Els punts d'actuació, són a Mataró i a Pineda de Mar.

UPE

UPE

Fitxer: Maresme_Continuum.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,45 MB

INSERTA 

Acompanyem al jove en el seu procés d'inserció laboral amb idees, consells i noves eines que serveixin per fer una recerca diferent, més eficaç que contempli totes les seves capacitats, amb formacions útils i properes d’ acord amb el que el mercat laboral actual exigeix i amb ofertes d'empreses que aposten de debò per el seu talent .

Accedir en aquest enllaç: https://www.portalento.es/

ONCE:  Obre una convocatòria d’ajuts a joves amb discapacitat per estudiar anglès a països anglòfons de la Unió Europeu per millorar el nivell d’anglès i les competències lingüístiques. Per consultar la informació accedir al següent enllaç.