20.01.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaPromoció Econòmica
El Consell Comarcal i 11 ajuntaments del Maresme contracten 35 joves titulats

joves garantia juvenil

El president Miquel Àngel Martínez i Camarasa ha donat la benviguda als 5 joves que demà s'incorporaran a diferents departaments del Consell Comarcal. Han estat contractats en el marc de la Garantia Juvenil perquè durant dels propers 6 mesos coneguin el funcionament intern de l'administració, posin en pràctica la seva formació i millorin la seva ocupabilitat posterior. 30 joves més són contractats aquests dies en 11 ajuntaments de la comarca .

El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació que té per objectiu reduir l'atur del col·lectiu de persones d'entre 18 i 29 anys mitjançant accions de formació, orientació, emprenedoria i inserció al mercat laboral. És en aquesta darrera en la que s'emmarca la contractació de joves per part de les administracions locals.

A més del Consell Comarcal que contractarà 5 joves titulats, també ho faran 11 ajuntaments del Maresme. Mataró contractarà 11 joves; Malgrat de Mar 5; Premià de Mar 4; Tordera 3 i 1 Argentona, Arenys de Munt, Cabrils, El Masnou, Premià de Dalt, Sant Vicenç de Montalt i Teià

En el cas del Consell Comarcal, les persones seleccionades ocuparan places de tècnic auxiliar d'Administració i Finances, tècnica d'Intervenció, tècnic de Promoció Econòmica, tècnic de Planificació del territori i tècnic Restauració de béns cuturals. 3 d'aquests tindran el seu lloc de treball a les dependències del Consell Comarcal, 1 al Consorci de Turisme i 1 a l'Arxiu Comarcal. Totes elles tenen titulació universitària o un grau formatiu que els acredita per desenvolupar les funcions del seu lloc de treball.

El president del Consell Comarcal ha donat avui la benvinguda als joves i els ha encoratjat a aprofitar aquests 6 mesos "amb compromís i responsabilitat". "L'administració és un món apassionant i ara teniu l'oportunitat d'aplicar els vostres coneixements a una feina que contribueix a millorar la qualitat de vida del nostre entorn perquè tot el treball d'aquest Consell Comarcal va dirigit a la millora del nostre territori i de les persones que hi vivim" ha dit Miquel Àngel Martínez i Camarasa.

En aquests moments, hi ha 240 joves d'entre 18 i 29 anys incrits a la base de dades de la Garantia Juvenil Maresme

joves garantia juvenil

Informació publicada el 29 de novembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
vols treballar?
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
polígons industrials Maresme
Guia per exportar
Bones pràctiques en aliances empresarials
Eines per fer negocis
oferta de formació
garantia juvenil
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12