Maresme Servei d'Emprenedoria Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - Nota de PremsaNota de Premsa
Ja s'atÚn presencialment a Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Mar

punts d'atenciˇ del servei d'emprenedoria

Els ciutadans i ciutadanes de Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Mar no cal que es desplacin del seu municipi per rebre assessorament i ajuts per muntar el seu propi negoci. El Consell Comarcal del Maresme i els ajuntaments d'aquestes dues poblacions han signat un conveni que permet al Servei d'emprenedoria comarcal atendre els usuaris i usuÓries en el mateix municipi. Amb la signatura d'aquests convenis s'estrena el servei itinerant d'emprenedoria comarcal.

Des d'aquest mes de gener, les persones de Sant Andreu de Llavaneres que vulguin muntar la seva pr˛pia empresa o necessitin ajuts per consolidar el seu negoci ja poden rebre l'assessorament del Servei d'emprenedoria del Maresme en el seu propi municipi. Els professionals fan atenciˇ personal tots els dimecres de 8:00h a 15:00h  a Ca l'Alfaro. Els ve´ns i ve´nes de Vilassar de Mar que es trobin en aquesta mateixa situaciˇ sˇn ateses els dijous, tambÚ de 8:00h a 15:00h,  a Can Jorba.

L'acord al qual han arribat el Consell Comarcal i els ajuntaments d'aquests municipis acosta el servei als usuaris i els hi evita desplašaments. Tot i aix˛, el Servei comarcal d'emprenedoria continuarÓ atenent els ve´ns d'aquestes poblacions a les oficines de Matarˇ (Avinguda Jaume Recoder 85-87).

En els punts d'atenciˇ a l'emprenedoria de Sant Andreu de Llavaneres i de Vilassar de Mar es presten els mateixos serveis que a la seu del Consell Comarcal:

  • Informaciˇ i orientaciˇ a emprenedors/es que vulguin iniciar un proejcte empresarial
  • Tramitaciˇ des ajuts vigents per a la creaciˇ d'empreses
  • Dinamitzaciˇ de vivers d'empresa que estiguin en procÚs d'iniciaciˇ
  • Suport i foment a la consolidaciˇ de les empreses del municipi
  • Cerca de sinŔrgies entre diferents actors del teixit productiu
  • Suport a la planificaciˇ i diusiˇ d'activitats formatives que ajudin a dinamitzar els diferents serveis de promociˇ econ˛mica
  • Suport a la organitzaciˇ d'esdeveniments relacionats amb la creaciˇ d'empresa i l'esperit emprenedor.
Informaciˇ publicada el 24 de gener de 2018