15.02.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaPromoció Econòmica
El Consell Comarcal contracta 44 persones dins el programa Treball i Formació

rebuda 44 contractacions

44 maresmencs i maresmenques que es trobaven en situació d'atur han estat contractats aquesta setmana pel Consell Comarcal.  13 han començat a treballar en diferents serveis del Consell i la resta ho han fet en 21 ajuntaments del Maresme. El president del CCM, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, els ha donat la benvinguda i els ha encoratjat a aprofitar l'experiència laboral i la formació que rebran per tal de millorar la seva futura ocupabilitat.

Aquestes contractacions han estat possibles gràcies al Programa Treball i Formació 2017-2018 adreçat a fomentar la inserció laboral de persones en situació d'atur i amb especials dificultats d'integració en el mercat laboral. Es tracta d'un programa que combina l'experiència professional amb accions de formació adreçades a millorar les opcions futures de reinserció laboral de les persones paticipants.

Totes les persones seleccionades, a més de la seva jornada laboral rebran formació que, depenent del seu perfil professional, oscil·larà entre les 35 i les 120 hores. L'experiència laboral l'adquiriran en àmbits com auxiliar d'administració o peonatges de construcció, jardineria, pintura i neteja. 13 treballaran en diferents serveis del Consell Comarcal i de l'Arxiu Comarcal i 31 ho faran en serveis municipals d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Dosrius, Montgat, Palafolls, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

De les 44 contractacions, 26 tenen una durada de 12 mesos i 18 són de 6 mesos. 31 de les persones contractades han estat seleccionades dins el col·lectiu de persones en situació d'atur no preceptores de prestacions per desocupació o subsidi; 8 són del grup de dones en situació d'atur de llarga durada i 5 provenen del col·lectiu perceptor de la renda mínima d'inserció. Els contractes de la línia de persones en situació d'atur no preceptores de prestacions per desocupació o subsidi estan subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i les línies "Dona" i "PIRMI"  estan cofinançades pel SOC i el Fons Social Europeu.

Informació publicada el 30 de gener de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
polígons industrials Maresme
Guia per exportar
Bones pràctiques en aliances empresarials
Eines per fer negocis
oferta de formació
garantia juvenil
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12