Maresme Servei d'Emprenedoria Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - Nota de PremsaNota de Premsa

V F˛rum de joves emprenedors del Maresme

El Teatre Monumental de Matarˇ es tornarÓ a omplir divendres d'emprenedoria. Estudiants d'ESO, batxillerat i cicles formatius d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar, Matarˇ, Montgat, Pineda de Mar, PremiÓ de Mar i Granollers assistiran al V F˛rum de Joves Emprenedors que, en aquesta ediciˇ, girarÓ a l'entorn de les xarxes socials.

PROGRAMA:

9:30h.- Benvinguda i presentaciˇ a cÓrrec del president del Consell Comarcal del Maresme Miquel └ngel MartÝnez i Camarasa 

9:45h.- ConferŔncia  motivacional a cÓrrec de Txell Costa, consultora de comunicaciˇ i mÓrqueting i autora del llibre "Working Happy"

10:15h.- ColĚloqui entre Enric Puig, Doctor en Filosofia i autor dels llibres "El Dorado" i "La gran adicciˇn, como sobrevivir en internet y no aislarse del mundo", i MariÓ Casals, jove influencer del moment. Les dues visions ens ajudaran a reflexionar sobre la influŔncia de les xarxes socials a la societat actual.

10:45h.- Descans

11.05h.- L'aventura emprenedora. 3 experiŔncies maresmenques: Eventea esdeveniments, FCB NotÝcias i Gala BCN

11.35h.- Team Building per a la millora de l'autoestima, la motivaciˇ i la cohesiˇ d'equip

12.45h.- Cloenda

Informaciˇ publicada el 21 de febrer de 2018