Maresme Servei d'Emprenedoria Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - Nota de PremsaNota de Premsa

Apunts

El Consell Comarcal del Maresme inicia aquest mes d’abril el seu calendari d’activitats formatives adrešades a empreses i emprenedors.

Durant tot l’any 2018, llevat dels mesos d’estiu, el Servei d’Emprenedoria, depenent de l’└rea de Promociˇ Econ˛mica del Consell Comarcal, proposa un ventall de cursos, tallers i sessions formatives encaminades a proporcionar noves eines a les petites i mitjanes empreses i als aut˛noms i emprenedors, per tal que puguin gestionar diferents aspectes de l’activitat empresarial.

Les durades estan compreses entre la sessiˇ de 3 hores i el conjunt de 5 sessions i 20 hores lectives, depenent del grau d’aprofundiment en la temÓtica impartida. La majoria tenen lloc en horari de tarda, per facilitar la conciliaciˇ laboral. 

Tots ells pretenen identificar les possibles Órees de millora de les empreses dels participants, assimilar els propis recursos i aprendre a utilitzar diversos tipus d’eines i talents per desenvolupar o fer progressar els projectes empresarials. 

Alguns d’aquests cursos o sessions estan encaminats a donar noves dimensions empresarials, ja sigui per mitjÓ de l’apropament de l’empresa convencional i la social, o bÚ per la internacionalitzaciˇ del negoci i l’apertura a nous mercats. TambÚ es dona valor al coneixement de requisits legals i fiscals de la venda online, o a la utilitzaciˇ de noves tecnologies, com CRM o WordPress, per gestionar o impulsar l’empresa. Aprendre a fer comptes de resultats mensuals o protegir els actius intangibles, com ara patents, marques i dissenys, sˇn tambÚ objectius d’alguns dels cursos proposats. 

I en aquest ventall de propostes de formaciˇ no podia faltar l’aprenentatge de tŔcniques comunicacionals, de connexiˇ o de creativitat per millorar l’impacte i els beneficis de les empreses del Maresme. 

Alguns d’aquests tallers sˇn de formaciˇ 100 % subvencionada per als participants. 

Calendari d’activitats formatives 2018

Informaciˇ publicada el 28 de marš de 2018