Maresme Servei d'Emprenedoria Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - Nota de PremsaNota de Premsa

Graficas Consolidat


El passat 22 de marš va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal del Maresme la presentaciˇ, per cinquŔ any consecutiu, del programa CONSOLIDA’T.

Aquesta actuaciˇ d’assessorament empresarial estÓ subvencionada al 100% pel Departament d'Empresa, Afers Socials i FamÝlies de la Generalitat de Catalunya, i colĚlaboren en la seva realitzaciˇ el Servei d’Emprenedoria de l’└rea de Promociˇ Econ˛mica del Consell Comarcal del Maresme i la Fundaciˇ UniversitÓria MartÝ l’HumÓ (FUMH).

CONSOLIDA’T Ús un programa que tÚ per objectiu donar suport a la consolidaciˇ, l’enfortiment i la re-invenciˇ del treball aut˛nom, oferint assessorament i formaciˇ gratu´ta per part d’experts en l’Ómbit de l’empresa. Aquests professionals analitzaran la situaciˇ particular, les fortaleses de negoci i les Órees de millora de cadascun dels participants. De la mateixa manera, els guiaran en el disseny de plans d'acciˇ per a donar un nou impuls a la seva activitat professional.

Aquest suport individual es complementarÓ amb formaciˇ especÝfica (presencial i online), i seminaris i conferŔncies impartits pel FUMH.


L’activitat estÓ adrešada a microempreses, treballadors aut˛noms, aut˛noms econ˛micament dependents i ex-aut˛noms que desprÚs d'haver cessat la seva activitat com vulguin tornar a reprendre-la.


El mateix dia de la Sessiˇ Informativa, la majoria dels assistents, una quinzena en total, es va inscriure al programa, la qual cosa suposa tot un Ŕxit de participaciˇ, segons van fer notar els representants de Fundaciˇ UniversitÓria MartÝ l’HumÓ.

Properament tindrÓ lloc, a la mateixa seu del Consell Comarcal del Maresme, la Reuniˇ Inicial Grupal amb que comenšarÓ el CONSOLIDA’T 2017 - 2018.


Cronograma CONSOLIDA'T 2018

Informaciˇ publicada el 28 de marš de 2018