Maresme Servei d'Emprenedoria Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - Altres ajuts i subvencionsAltres ajuts i subvencions

 Cupons    Innovaciˇ

Subvencions per impulsar la innovaciˇ a l'empresa. Es tracta de cupons de descompte econ˛mic directe, que les empreses poden bescanviar per un servei expert d'innovaciˇ ofert pels prove´dors acreditats d'ACCIË.

MÚs informaciˇ en aquest enllaš.

      

      
Cupons Internacionalitzaciˇ

Subvencions que ajuden a posar en marxa el projecte d'exportaciˇ. Es tracta de cupons de descompte econ˛mic directe que les empreses poden bescanviar per un servei expert en internacionalitzaciˇ ofert pels prove´dors acreditats d'ACCIË.

MÚs informaciˇ en aquest enllaš.

      

   Cupons      Ind˙stria 4.0


Ajuts en forma de descompte econˇmic per a la contractaciˇ de serveis per a la transformaciˇ cap a la Ind˙stria 4.0. Serveis realitzats per prove´dors acreditats d'ACCIË.

Consulteu les bases i la convocat˛ria.

MÚs informaciˇ en aquest enllaš.

       Ajut a          l'autoocupaciˇ

      

Ajut econ˛mic per als joves emprenedors beneficiaris de la Garantia Juvenil.

MÚs informaciˇ en aquest enllaš.

      

Garantia per al finanšament

       

Garantia per al finanšament de circulant i la inversiˇ d'actuacions per a la innovaciˇ, internacionalitzaciˇ i industrialitzaciˇ.

MÚs informaciˇ en aquest enllaš.

     


  
ACCIË

AgŔncia p˙blica de la Generalitat de Catalunya, per a la competitivitat de l'empresa catalana. Especialitzada en el foment de la innovaciˇ, internacionalitzaciˇ empresarial i l'atracciˇ d'inversions.

MÚs informaciˇ dels ajuts i serveis en aquest enllaš.

       


        
CIDO

Cercador d'Informaciˇ i Documentaciˇ Oficial, de la Diputaciˇ de Barcelona, que facilita informaciˇ vÓria (subvencions, legislaciˇ,...) de les administracions p˙bliques catalanes.

MÚs informaciˇ de les subvencions vigents locals, provincials i auton˛miques en aquest enllaš.

Troba tota la informaciˇ p˙blica del teu municipi