12.12.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


CCMCCM - Promoció EconòmicaPromoció EconòmicaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoria - SESSIÓ INFORMATIVA: NOVA CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER A L'AUTOOCUPACIÓSESSIÓ INFORMATIVA: NOVA CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER A L'AUTOOCUPACIÓ
SESSIÓ INFORMATIVA: NOVA CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER A L'AUTOOCUPACIÓ

                                    

 DIVENDRES 14 DE JUNY DE 2019, A LES 11.30H AL CONSELL COMARCAL DEL MARESME

                                      EN EL MARC DE LA GARANTIA JUVENIL

                     Ajut Autoocupació Garantia Juvenil 9.900

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies promourà un any més els ajuts per a l’autoocupació dels joves inscrits a la Garantia Juvenil, pertanyent al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil en el marc de Fons Social Europeu (FSE). L’objectiu és donar-los un suport econòmic que es tradueixi com una oportunitat per iniciar o fer créixer projectes professionals propis. 

L’import de l’ajut s'estima que sera similar al de l'any passat, 9.900€, i està previst que a finals de juny el Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya publiqui la nova convocatòria.

El Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme organitza una xerrada amb l’objectiu d’informar de les condicions i els tràmits necessaris per poder accedir a aquesta subvenció. La sessió informativa tindrà lloc el pròxim divendres 14 de juny a les 11:30h, a les instal·lacions del Consell Comarcal del Maresme, Mataró.  

Prèviament us detallem els 3 requisits més rellevants que s’han de complir obligatòriament per a poder accedir a la subvenció:

- Tenir entre 18 i 29 anys
- No estar ni treballant ni estudiant per poder ser beneficiari de Garantia Juvenil
- En cas d’estar donats d’alta d’autònoms, l’alta ha de ser del 2019 i, prèviament a l’alta, heu de constar com a beneficiaris de Garantia Juvenil

La xerrada informativa se celebrarà el divendres 14 de juny, d'11:30h a 13:30h a les instal·lacions del Consell Comarcal del Maresme.

Per a inscriure's, clica en el següent formulari: http://www.ccmaresme.cat/formulari.php?id=13628


Us hi esperem!

.

 
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12