Maresme Servei d'Emprenedoria Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - Creixement i ConsolidaciˇCreixement i Consolidaciˇ

Consolida't

Consolida't

Programa, gestionat per la Fundaciˇ UniversitÓria MartÝ l'HumÓ, que contribueix a l'enfortiment, el creixement o la reinvenciˇ del treball aut˛nom, mitjanšant un itinerari especÝfic amb accions formatives i sessions individuals d'assessorament i acompanyament d'experts que permet definir un pla d'acciˇ personalitzat per assolir els objectius definits per a la consolidaciˇ del negoci.

MÚs informaciˇ

Accelera el creixement

Accelera el creixement

Programa d'alt rendiment amb l'objectiu de recolzar empreses amb un alt potencial de creixement. Durant 9 mesos i amb el suport d'experts s'elabora un pla de gestiˇ empresarial per assolir el creixement estimat. Es tracta d'una colĚlaboraciˇ entre la Diputaciˇ de Barcelona i PIMEC.

MÚs informaciˇ

                                       

Habilitats directives

Entrenador d'Habilitats Directives

Eina, dissenyada per la Diputaciˇ de Barcelona, per donar suport a persones emprenedores i empreses durant les etapes de creaciˇ, consolidaciˇ i creixement empresarial.

Mitjanšant recursos prÓctics es treballen i reforcen fins a 16 habilitats i competŔncies directives en diversos aspectes, com la comunicaciˇ, la planificaciˇ del temps, la motivaciˇ o el treball en equip.

MÚs informaciˇ


      
Internacionalitzaciˇ

Internacionalitzaciˇ

Donem suport a aquelles empreses i persones emprenedores de la comarca que volen internacionalitzar el seu negoci.

Consulteu la Guia per Exportar editada pel Consell Comarcal del Maresme.

L'AgŔncia per la competitivitat de la Generalitat de Catalunya (ACCIË) posa a l'abast, de les empreses, serveis i informaciˇ per la seva internacionalitzaciˇ.

Amplieu informaciˇ en aquest enllaš.

           

         
Innovaciˇ

Innovaciˇ

La innovaciˇ representa una de les eines mÚs importants pel creixement de les empreses.

L'AgŔncia per la competitivitat de la Generalitat de Catalunya (ACCIË) posa a l'abast, de les empreses, serveis i informaciˇ per la seva innovaciˇ.

Podeu trobar informaciˇ en aquest enllaš.

     

   

Economia circular

Economia circular

Model econ˛mic orientat a l'assoliment de sistemes de producciˇ i consum mÚs eficients, que preservin els recursos dins d'un cicle continu i n'optimitzin el seu valor.

La Diputaciˇ de Barcelona ha editat una guia que podeu consultar en aquest enllaš.  

    

  

Responsabilitat Social Empresarial

Responsabilitat Social Empresarial

Model innovador de gestiˇ de les empreses i organitzacions basat en criteris responsables en els Ómbits econ˛mic, social i ambiental.

Podeu ampliar informaciˇ al web de RSCat i al de la Diputaciˇ de Barcelona