23.09.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Informació meteorològicaMedi AmbientMETEOMAR
EL TEMPS                                                              TARDOR
Informació patrocinada per:
logo Consorci per al Tractament dels Residus

PREDICCIÓ PER AVUI 22-09-2017: pluges a primeres hores de la tarda


La nuvolositat augmentarà a mesura que avanci el matí i serà abundant entre el migdia i mitja tarda. Al final de la tarda i durant la nit disminuirà. A primeres hores de la tarda s'esperen precipitacions en forma de pluges febles i poc abundants tot i que puntualment no es descarta algun ruixat moderat. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran amb mínimes, que es registraran al final del dia, entre els 14 i els 18 graus mentre que les màximes osci·laran entre els 18 i els 22 graus.


Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 23-09-2017: dominarà el sol

La nuvolositat serà abundant a primeres hores del dia però les clarianes aniran guayant terreny ràpidament i el sol s'acabarà imposant a partir de mig matí. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable al matí girant a Sud i Sud-oest a partir del migdia i durant la tarda. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 13 als 17 graus mentre que les màximes pujaran i oscil·laran entre els 20 i els 23 graus.

Arxiu extern

PREDICCIÓ PEL DEMÀ PASSAT DIA 24-09-2017: núvols prims

Fins a mitja tarda s'esperen núvols alts i mitjans que enteranyinaran o mig taparan unamica el cel. Durant bona part d ela tarda dominarà el sol. No s'esperen precipitacions. Els vents seran de component Sud-oest  fluixos, força 2 a 3, durant el matí i lleugerament moderats, força 2 a 4, de cara a la tarda. Mar en estat de marejol amb àrees de maror durant la tarda a tota la costa de la comarca. Les temperatures pujaran, amb mínimes que aniran dels 15 als 19 graus i màximes que osci·laran entre els 22 i els 25 graus.

Arxiu extern

Informació publicada el 22 de setembre de 2017
EL TEMPS
NORMATIVA
REGLAMENT
Eficiència energètica
contaminació acústica
control ambiental
educació ambiental
el cicle de l'aigua
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12