25.04.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Informació meteorològicaMedi AmbientMETEOMAR
EL TEMPS                                                              PRIMAVERA
Informació patrocinada per:
logo Consorci per al Tractament dels Residus

PREDICCIÓ PER AVUI 25-04-2017:  més núvols


Es mantindrà el temps estable a tota la comarca però amb intervals de núvols alts i mitjans al llarg del dia i núvols més gruixuts al final de la jornada. Entrada la nit s'esperen plugims al Maresme Sud. Els vents seran entre fluixos i lleugerament moderats, força 2 a 4, de component Sud-oest fins a mitja tarda. Després seran fluixos, força 2 a 3, de component variable. Mar en estat de marejol augmentant a maror a partir del migdia. Les temperatures mínimes pujaran i aniran dels 8 als 13 graus mentre que les màximes es mantindran i aniran dels 19 als 21 graus.


Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 26-04-2017: canvi de temps

La nuvolositat serà abundant a tota la comarca. Al llarg del dia s'esperen precipitacions en forma de plugims, més probables a primeres hores del dia i al final de la tarda. Els vents seran entre fluixos i lleugerament moderats, força 2 a 4, de component Est al matí i Nord-est a partir de mitja tarda. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran de forma clara, amb mínimes que es registraran al final el dia, entre els 5 i els 10 graus mentre que les màximes oscil·laran entre els 13 i els 16 graus.

Arxiu extern

PREDICCIÓ PEL DEMÀ PASSAT DIA 27-04-2017: pluges i ambient fred

La nuvolositat serà abundant a tota la comarca amb clarianes entre el migdia i mitja tarda. Durant la matinada i el matí s'esperen precipitacions generals en forma de pluges febles i poc abundants. Entre mitja tarda i el vespre se n'esperen en forma de ruixats al Maresme Nord. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran, amb mínimes entre els 4 i els 10 graus mentre que les màximes oscil·laran entre els 12 i els 15 graus.

Arxiu extern

Informació publicada el 25 d'abril de 2017
EL TEMPS
NORMATIVA
REGLAMENT
Eficiència energètica
contaminació acústica
control ambiental
educació ambiental
el cicle de l'aigua
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12