20.08.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Informació meteorològicaMedi AmbientMETEOMAR
EL TEMPS                                                              ESTIU
Informació patrocinada per:
logo Consorci per al Tractament dels Residus

PREDICCIÓ PER AVUI 18-08-2017: dominarà el sol


Durant bona part del dia es mantindrà l'ambient assolellat a tota la comarca però a partir de mitja tarda i el vespre apareixeran núvols baixos a la Serralada Litoral. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Nord-oest a primeres hores del dia girant a Sud i Sud-oest a partir del migdia. Mar en estat de marejol amb lleugeres àrees de maror durant la tarda a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis importants, amb mínimes que aniran dels 19 als 23 graus mentre que les màximes pujaran i oscil·laran entre els 28 i els 31 graus. 


Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 19-08-2017: alguns ruixats

La nuvolositat serà entre variable i abundant durant bona part del dia formada per nuvolades especialment al matí. Entre la matinada i el migdia no es descarta algun ruixat puntual i poc important. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-est i Est durant el matí girant a Sud de cara a la tarda. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran, amb mínimes que aniran dels 17 als 22 graus i màximes que oscil·laran entre els 26 i els 28 graus.

Arxiu extern

PREDICCIÓ PEL DEMÀ PASSAT DIA 20-08-2017: dominarà el sol

Tot i que apareixeran interval de núvols baixos, en general, dominarà el sol a tota la comarca. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-est al matí i del Sud i Sud-oest de cara a la tarda. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran, amb mínimes que aniran dels 15 als 19 graus mentre que les màximes es mantindran i oscil·laran entre els 26 i els 28 graus.

Arxiu extern

Informació publicada el 18 d'agost de 2017
EL TEMPS
NORMATIVA
REGLAMENT
Eficiència energètica
contaminació acústica
control ambiental
educació ambiental
el cicle de l'aigua
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12