16.12.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Ous estrellats amb foie i fesols del ganxet de Malgrat de Mar
  • Aquesta recepta ha estat facilitada pel restaurant Arc de Tapes de Malgrat de Mar
  • Ingredients

    Per a 4 persones:
    400 g de fesols del ganxet de Malgrat de Mar cuits
    100 g de foie d'anec fresc
    2 ous grossos

  • Elaboració

    En una paella sense gens d'oli i que no estigui faire calenta, s'hi couen uns trossos de foie d'ànec fresc que ja deixen anar el seu propi greix. Quan s'hagi desfet part d'aquest greix, s'hi afegeixen els fesols del ganxet, que prèviament haurem posat en remull i bullit el dia abans, i se salta tot just perquè agafin el gust del foie.

    Agafem dos ous grossos i els fregim sense que quedin gaire fets. Emplatem els fesols i els trossos de foie i hi afegim els dos ous ferrats per sobre. Els esparraquem amb dos ganivets perquè quedin ben rencats i repartits i els servim a la taula.

  • Restaurant

    Arc de Tapes de MALGRAT DE MAR

  • Productes
    Llegums
Informació publicada l'1 de setembre de 2011
DESEMBRE 2018Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Mes anteriorGENER 2019
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
XPDT_DIBA
costa de barcelona maresme
gasgtroteca.cat
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12