21.11.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Ous estrellats amb foie i fesols del ganxet de Malgrat de Mar
  • Aquesta recepta ha estat facilitada pel restaurant Arc de Tapes de Malgrat de Mar
  • Ingredients

    Per a 4 persones:
    400 g de fesols del ganxet de Malgrat de Mar cuits
    100 g de foie d'anec fresc
    2 ous grossos

  • Elaboració

    En una paella sense gens d'oli i que no estigui faire calenta, s'hi couen uns trossos de foie d'ànec fresc que ja deixen anar el seu propi greix. Quan s'hagi desfet part d'aquest greix, s'hi afegeixen els fesols del ganxet, que prèviament haurem posat en remull i bullit el dia abans, i se salta tot just perquè agafin el gust del foie.

    Agafem dos ous grossos i els fregim sense que quedin gaire fets. Emplatem els fesols i els trossos de foie i hi afegim els dos ous ferrats per sobre. Els esparraquem amb dos ganivets perquè quedin ben rencats i repartits i els servim a la taula.

  • Restaurant

    Arc de Tapes de MALGRAT DE MAR

  • Productes
    Llegums
Informació publicada l'1 de setembre de 2011
NOVEMBRE 2017Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Mes anteriorDESEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12