19.02.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Fesol del ganxet amb carn picada macerada
  • Aquest plat harmonitza amb Foranell Cupatge 2009, celler Joaquim Batlle
  • Ingredients

    Per a 4 persones:
    400 g de fesol del ganxet
    300 g de carn picada de vedella
    2 cebes tendre molt picades
    1 gra d'all
    1 culleradeta de pebre cayena
    1 culleradeta d'estragó de fulles
    1 culleradeta de pebre vermell dolç
    1 culleradeta de xocolata en pols
    Oli d'oliva verge
    4 xilis verds en conserva
    50 g de formatge Edam ratllat
    Sal

  • Elaboració
    Es posa a macerar la carn amb tots els ingredients ben barrejats (les mongetes han d'estar ja cuites) i es deixa resposar a la nevera durant unes hores. Passat aquest temps, es posa l'oli en una paella gran i es fa la carn picada separant-la bé amb l'ajuda d'una forquilla de fusta. Ha de quedar daurada, però no seca. A continuació s'hi incorporen les mongetes del ganxet i se sala al gust. Per acabar, es fregeix tot junt durant uns minuts perquè es barregin bé els sabors.
  • Restaurant

    Cafeteria Rostisseria Montse
    TORDERA

  • Productes
    Llegums
Informació publicada el 14 de novembre de 2011
FEBRER 2018Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Mes anteriorMARÇ 2018
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12