21.11.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Espatlletes de conill amb pèsols del Maresme
  • Aquest plat que ens proposa La Teca plats cuinats harmonitza amb el vi DO Alella: Merlot Rosat 2011 del celler Roura. Aromes de fruitetes vermelles acompanyades de notes d'herba fresca, ens donarà la sensació que ens mengem aquest plat al costat del bosc i a prop del mar.
  • conill amb pèsols

  • Ingredients

    Per a 4 persones:
    8 espatlletes de conill
    1 ceba de Figueres
    1 cabeça d'all
    Llorer, frigola, sal i pebre
    800 g de pèsols ja desgranats
    Oli d'oliva
    Conyac
    2 tomàquets

  • Elaboració

    En una paella poseu l'oli i feu rostir les espatges de conill que ja haureu salat i empebrat. Quan siguin daurades, les retireu del foc. A la mateixa paella, hi feu coure la ceba tallada en juliana, la pastanaga, la cebeça d'all i les herbes aromàtiques. Quan tot comenci a agafar color, hi afegiu les espatlles de conill, els tomàquets i el conyac, i si cal, hi podeu afegir una mica d'aigua o brou.
    Traurem el conill de la cassola i passarem la bresa pel colador xinès, un cop passat ho torneu a la cassola. Hi afegiu els pèsols i deixeu que faci xup-xup uns minuts

  • Restaurant
    La Teca plats cuinats d'Argentona
  • Productes
    Carns | Llegums
Informació publicada el 23 d'abril de 2012
NOVEMBRE 2017Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Mes anteriorDESEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12