11.12.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Espatlletes de conill amb pèsols del Maresme
  • Aquest plat que ens proposa La Teca plats cuinats harmonitza amb el vi DO Alella: Merlot Rosat 2011 del celler Roura. Aromes de fruitetes vermelles acompanyades de notes d'herba fresca, ens donarà la sensació que ens mengem aquest plat al costat del bosc i a prop del mar.
  • conill amb pèsols

  • Ingredients

    Per a 4 persones:
    8 espatlletes de conill
    1 ceba de Figueres
    1 cabeça d'all
    Llorer, frigola, sal i pebre
    800 g de pèsols ja desgranats
    Oli d'oliva
    Conyac
    2 tomàquets

  • Elaboració

    En una paella poseu l'oli i feu rostir les espatges de conill que ja haureu salat i empebrat. Quan siguin daurades, les retireu del foc. A la mateixa paella, hi feu coure la ceba tallada en juliana, la pastanaga, la cebeça d'all i les herbes aromàtiques. Quan tot comenci a agafar color, hi afegiu les espatlles de conill, els tomàquets i el conyac, i si cal, hi podeu afegir una mica d'aigua o brou.
    Traurem el conill de la cassola i passarem la bresa pel colador xinès, un cop passat ho torneu a la cassola. Hi afegiu els pèsols i deixeu que faci xup-xup uns minuts

  • Restaurant
    La Teca plats cuinats d'Argentona
  • Productes
    Carns | Llegums
Informació publicada el 23 d'abril de 2012
DESEMBRE 2018Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Mes anteriorGENER 2019
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
XPDT_DIBA
costa de barcelona maresme
gasgtroteca.cat
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12