18.01.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Informació meteorològica
Informació patrocinada per:Amb el suport de:
logo Consorci per al Tractament dels Residusnou logo aigües Mataró

Destaquem:

PREDICCIÓ PER AVUI DIA 18-01-2017: el fred ha tocat fons


Ambient assolellat a tota la comarca amb intervals de núvols mitjans i baixos durant el matí. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3,  de component Nord. Mar en estat de maror amb àrees de mar de fons disminuint a  marejol a la tarda excepte al Maresme Nord on es mantindrà la maror. Les temperatures mínimes baixaran més i aniran dels -6 a 1 grau mentre que les màximes es mantindran sense grans canvis i oscil·laran entre els 3 i els 8 graus. 

Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 19-01-2017: fred però no tant com ahir


En general l'ambient assolellat a tota la comarca amb intervals de núvols en font de la costa. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3,  de component Nord al matí girant a Nord-est lleugerament moderats, força 2 a 4, de cara a la tarda. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons al matí augmentant a maror a la tarda. Les temperatures pujaran, amb mínimes que aniran dels -4 als 4 graus mentre que les màximes oscil·laran entre els 4 i els 11 graus.


Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ PASSAT DIA 20-01-2017: algunes gotes

La nuvolositat serà abundant a tota la comarca. Al llarg del dia s'esperen precipitacions en forma de plugims que seran més probables a partir del migdia i al Maresme Nord. Els vents seran moderats, força 3 a 5,  de component Nord-est. Mar en estat de maror amb àrees de forta maror durant la tarda a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes pujaran i aniran dels 2 als 6 graus mentre que les màximes es mantindran sense grans canvis i aniran dels 5 als 11 graus.

Arxiu extern
més informació >

Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12