25.06.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
InformacionsLa Comarca
L'Ajuntament d'Alella signa un conveni amb Creu roja per la prestaciˇ de serveis preventius al municipi
  • L'Ajuntament d'Alella i l'Assemblea Local de Creu Roja a El Masnou, Alella i TeiÓ van signar dijous, 15 de maig, un conveni per a la prestaciˇ d'activitats de caire preventiu en el municipi.
  • L'Ajuntament d'Alella i l'Assemblea Local de Creu Roja a El Masnou, Alella i TeiÓ van signar dijous, 15 de maig, un conveni per a la prestaciˇ d'activitats de caire preventiu en el municipi. El conveni anual de prestacions de serveis estableix que l'Ajuntament es compromet a fer la demanda del servei a Creu Roja amb 15 dies d'antelaciˇ, a preveure els llocs adequats en cada activitat per a la ubicaciˇ d'infrastructures de cobertura, i a satisfer a l'assemblea local la quantitat de 4.250 euros en concepte de retribuciˇ econ˛mica en el sosteniment de les despeses que ocasionen els serveis acordats. Creu Roja es compromet, per la seva part, a realitzar la prestaciˇ de serveis preventius a qualsevol acte l˙dic, cultural o esportiu promogut per l'Ajuntament i a aportar els mitjans humans necessaris per a la correcta intervenciˇ, a mÚs de participar dins dels plans d'emergŔncia municipal en l'articulaciˇ de mecanismes d'intervenciˇ i localitzaciˇ de recursos urgents i diferits com a suport de recursos municipals i al desenvolupament d'accions de conscienciaciˇ de la poblaciˇ i de reducciˇ de la vulnerabilitat en situacions de catÓstrofes i emergŔncies sanitÓries.
    El conveni va ser signat a l'Ajuntament d'Alella per l'alcalde, Andreu Francisco, i el president de l'Assemblea Local de Creu Roja a El Masnou, Alella i TeiÓ, Francesc Bonet.

Informaciˇ publicada el 16 de maig de 2008
informaciˇ comarcal
Pla estratŔgic de desenvolupament econ˛mic del Maresme
Pla estratŔgic Maresme 2015
banner acord mobilitat
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Matarˇ - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12