Consel Comarcal del Maresme
La convocatōria inclou els certāmens de poesia a Maria Oleart, el de contes a Guida Alzina i el d'astronomia a Isidre Pōlit.
  • Fins al 15 de juliol estā obert el termini de presentaciķ de treballs als Premis Literaris Alella 2008. El certamen de poesia Alella a Maria Oleart, que arriba a la XII ediciķ, premia el millor recull de poemes, inčdit i en llengua catalana, amb la publicaciķ de l'obra i una escultura. La Regidoria de Cultura anima els alellencs a presentar les seves obres a aquest premi que habitualment obté una alta participaciķ d'aspirants de fora del municipi.
    El premi de contes Alella a Guida Alzina, que celebra la seva VIII ediciķ, estā dotat amb 600€ i una escultura. Aquest premi s'atorgarā al millor conte, inčdit, original i en llengua catalana. L'extensiķ no ha de ser superior a 8 fulls i no podran concursar treballs guardonats en altres certāmens.
    El certamen de relat d'astronomia Alella a Isidre Pōlit arriba a la seva V ediciķ. Estā dotat amb un lot de llibres i altres premis relacionats amb l'astronomia. El premi s'atorgarā al millor relat curs d'astronomia, inčdit, original i escrit en llengua catalana. L'extensiķ no ha de ser superior a 3 fulls, no poden concursar treballs guardonats en altres certāmens i només es permet una obra per autor.
    Els guanyadors dels tres premis es donaran a cončixer l'11 d'octubre. Més informaciķ a Can Lleonart i a www.alella.cat.


    Podeu consultar les bases dels tres premis literaris al web www.alella.cat

Informaciķ publicada el 6 de juny de 2008