30.03.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


ANUNCIA'T

Ets un emprenedor? Un petit empresari? vols compartir, oferir, demanar? aquest és el teu espai.
Si vols aparèixer en aquest espai, envia'ns el teu anunci CLICANT AQUÍ

Els anuncis que es publiciten en aquest espai han estat enviats per particulars que són els responsables de les informacions publicitades. El Consell Comarcal només habilita aquest espai amb l'objectiu de crear sinergies que facilitin la inserció laboral i vies de col·laboració entre emprenedors/es.

NomCategoriaNom de contacte o referènciaQuè publicites, ofertes o demandes?
Jordi Bonnemaison

Gestionem el seu espai professional, laboral o personal.
Som especialistes en aparadorisme, casaments, festes, fires, exposicions, servei de càterings, etc.

La nostra filosofia d'empresa és oferir al client el que ens demana. Treballem a la carta. Els nostres serveis sempre s'adeqüen al pressupost del client.

Oferim els elements d'attrezzo que tenim en estock, construïm aquells elements que ens demanen i també podem fer el muntatge. 

Mar
A través de l'estudi de la imatge, estil i necessitats característiques de la empresa, es crea una proposta de dissenys personalitzats i exclusius, adaptant les necessitats funcionals a peces de marcat disseny de tall pur, minimalista i elegant.
JORDI
Empresa de Jardineria ubicada al Maresme s'ofereix per a manteniments de jardins per a  Residéncies de gent gran, Comunitats de Propietaris, Restaurants/Hotels, i particulars. Pressupostos personalitzats i sense compromís
Lluís Julià
Empresa jove dedicada al Món del Lleure i de l'Esport. Oferim serveis d'activitats extraescolars, casals d'estiu, campaments... pels més petits de la casa.
Sònia prat i colomer

Volem donar a conèixer "www.Ullets.com". Un lloc web on es pot veure tot el nostre projecte empresarial, i el material que oferim als nostres clients

Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12