21.07.2017Consell Comarcal del Maresme
 
 
 
 
platges
platges del Maresme
guia contra el maltractament gent gran Maresme
ajuts de menjador
clàusules terra
calendari 2017 Productes de la Terra Maresme
protocols d'actuació - pins malalts
jovetut netvives
Maresme Centre de Negocis
ACTUALITAT

població estacional al Maresme-2015

L'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme ha fet públic l'anàlisi de les dades de població estacional a la comarca. L'informe, basat en les darreres xifres publicades per l'IDESCAT (Institut d'Estadística de Catalunya), corresponents a 2015, reflecteix una recuperació respecte a l'any anterior. El saldo global a la comarca és positiu. El Maresme es manté com a territori receptor de població estacional, principalment pel turisme i les segones residències.
més informació >

platges del Maresme

Al llarg del litoral maresmenc, de Montgat a Malgrat, conviuen petites cales de sorra rocosa amb extenses platges de sorra daurada. Totes elles, amb les seves característiques especificades, han estat recollides en una Guia editada pel Consorci de Turisme. L'objectiu és orientar al visitant, i al resident, perquè pugui gaudir del litoral maresmenc.
més informació >

Tònia Vila, Meritxell Romero i Albert Alfaro

A l'equador del mandat, es modifica la composició del Plenari del Consell Comarcal. ERC és la primera força política que ha fet canvis a les seves files, però també hi haurà renovació als grups comarcals de la CUP i d'ICV. En el Ple celebrat ahir van prendre posessió de l'acta de Conseller/a Meritxell Romero Pinet (regidora de Santa Susanna), Tònia Vila Paituví (regidora d'Arenys de Munt) i Albert Alfaro Giró (regidor del Masnou). Tots tres formen part del grup comarcal d'ERC.
més informació >

PREDICCIÓ PER AVUI 21-07-2017: xàfecs al migdia


La nuvolositat serà variable al matí augmentant de cara al migdia moment en que estarà tapat fins a primeres hores de la tarda. Al llarg de la tarda l'ambient es farà més assolellat amb intervals de núvols prims. Durant el migdia s'esperen precipitacions en forma de xàfecs localment forts però d curta durada. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud al matí i  Sud-oest de cara a la tarda. Mar en estat de marejol amb mar de fons i àrees de maror de cara a la tarda. Les temperatures baixaran lleugerament, amb mínimes que aniran dels 18 als 22 graus mentre que les màximes oscil·laran entre els 25 i els 27 graus.


més informació >
DESTAQUEM


més informació >


més informació >

educació 2017-18

garantia juvenil

EL TEMPSEnnuvolat amb pluja escasa22ºC28ºC
NOVETATS
RECOMANEM
Inscripcions obertes. Escola Educa
Vilassar de Mar.Inscripcions obertes. Escola EFA
Inscripcions obertes -Escola EFA
Vilassar de Mar. Inscripcions obertes. Escola Efa
Inscripcions obertes- Adecco Training
Inscripcions obertes - Adecco Training
Inscripcions obertes- Adecco training
Inscripcions obertes -Útil,consultoria i formació
Inscripcions obertes -Útil,consultoria i formació
Inscripcions obertes -Útil,consultoria i formació
Portal de la transparència
Seu electrònica
Perfil del contractant
Anuncis
Notes de premsa
Anteriors SegüentsSol·licituds 17_18Centre d'atenció d'animals domèstics de companyia del Maresmebanner Maresme emprenedoriaLogo Productes de la Terrabanner Protocol Infància
Anteriors Següentsbanner borsa de personal nouOcupabilitat per competènciesBuscador JoveInfoSIMbanner portada SIAD
Anteriors Següentsbanner maresme capacitabanner QAI10Oficina d'habitatge del Consell Comarcal del Maresmelogo Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor del MaresmeConsorci de Promoció Turística Costa del Maresme
Anteriors SegüentsPla estratègic Maresme 2015Compartir cotxe
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12