26.10.2016Consell Comarcal del Maresme
 
 
 
 
protocols d'actuació - pins malalts
Cuina marinera
Guia d'entitats i associacions de dones del Maresme
Festivals de música del Maresme
campanya control de mosquit tigre
Festival Laietania 2016
calendari 2016 Productes de la Terra Maresme
jovetut netvives
http://www.ccmaresme.cat/QAI10
banner Modernisme al Maresme
Maresme Centre de Negocis
ACTUALITAT

intel·ligència emocional

Els conflictes són habituals en tot col·lectiu i l'entorn laboral no és una excepció. En aquest curs que ofereix així com saber reconduir les emocions generades en una situació de conflicte, i alhora conèixer les eines per gestionar els conflictes que es generen en l´entorn professional, ja sigui dins l'equip de treball, amb els clients i/o amb els proveïdors.
més informació >

wordpress

Amb aquest curs de 16 hores, els alumnes crearan el sleu espai web corporatiu a partir de la plataforma de Wordpress.

visita can marpons

La millor manera de generar confiança en el consumidor és donar-li l'oportunitat d'acostar-se a tot el procés de producció, principalment quan es tracta de productes alimentaris de proximitat. EL projecte "benvinguts a pagès" va obrir les portes a una nova modalitat de turisme que aporta noves experiències al visitant i dóna l'oportunitat al productor a explicar directament al potencial client els beneficis i la qualitat del seu producte. El Consell Comarcal considera que el Maresme té un gran potencial en aquest tema i, per això, ofereix formació a les empreses agràries i als artesans alimentaris que estiguin interessats en incorporar el vessant turístic al seu negoci.
més informació >

bolet 2016

La cuina de tardor del Maresme té tradició boletaire i queda ben palès a les cartes dels restaurants. Ja siguin de cuina tradicional o de fogons més avantguardistes, aquest ingredient troba un lloc destacat. En aquest context, el Consorci de Promoció Turística del Maresme , torna a impulsar les Jornades gastronòmiques del bolet del Maresme, una edició en la qual participen restaurants i establiments de cuina preparada de 17 muncipis de la comarca.
més informació >

PREDICCIÓ PER AVUI DIA 26-10-2016: dominarà el sol


La nuvolositat serà variable a primeres hores formada per núvols alts i mitjans amb tendència a disminuir al llarg del dia. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Est. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 16 als 18 graus mentre que les màximes pujaran i oscil·laran entre els 22 i els 24 graus. 


més informació >
DESTAQUEM

RECUWATT 2016 from AQUIARA on Vimeo.
més informació >

garantia juvenil

EL TEMPSEnnuvolat amb pluja16ºC22ºC
NOVETATS
RECOMANEM
Inscripcions obertes. Escola Educa
Data d'inici: 17 d'octubre de 2016. Inscripcions obertes. Escola EFA
Inscripcions obertes -Útil,consultoria i formació
Inscripcions obertes -Útil,consultoria i formació
Inscripcions obertes -Útil,consultoria i formació
Portal de la transparència
Seu electrònica
Perfil del contractant
Anuncis
Notes de premsa
Anteriors SegüentsBanner Sol·licituds 16_17Centre d'atenció d'animals domèstics de companyia del Maresmebanner Maresme emprenedoriaLogo Productes de la Terrabanner Protocol Infància
Anteriors Següentsbanner borsa de personal nouOcupabilitat per competènciesBuscador JoveInfoSIMbanner portada SIAD
Anteriors Següentsbanner maresme capacitabanner QAI10logo Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor del MaresmeOficina d'habitatge del Consell Comarcal del MaresmeConsorci de Promoció Turística Costa del Maresme
Anteriors SegüentsPla estratègic Maresme 2015Compartir cotxe
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12