21.07.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Informació meteorològica
Informació patrocinada per:Amb el suport de:
logo Consorci per al Tractament dels Residusnou logo aigües Mataró

Destaquem:

PREDICCIÓ PER AVUI 21-07-2017: xàfecs al migdia


La nuvolositat serà variable al matí augmentant de cara al migdia moment en que estarà tapat fins a primeres hores de la tarda. Al llarg de la tarda l'ambient es farà més assolellat amb intervals de núvols prims. Durant el migdia s'esperen precipitacions en forma de xàfecs localment forts però d curta durada. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud al matí i  Sud-oest de cara a la tarda. Mar en estat de marejol amb mar de fons i àrees de maror de cara a la tarda. Les temperatures baixaran lleugerament, amb mínimes que aniran dels 18 als 22 graus mentre que les màximes oscil·laran entre els 25 i els 27 graus.


Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 22-07-2017: alguns núvols

L'ambient serà assolellat a tota la comarca però amb intervals de núvols baixos que augmentaran al migdia especialment al sud del Maresme. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud al matí girant a Sud-oest a partir del migddia. Mar en estat de marejol amb àrees de maror durant la segona meitat del dia. Les temperatures mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 16 als 21 graus mentre que les màximes pujaran, també lleugerament, i oscil·laran entre els 27 i els 29 graus.

Arxiu extern

PREDICCIÓ PEL DEMÀ PASSAT DIA 23-07-2017: augment dels núvols a la tarda

L'ambient serà assolellat a tota la comarca durant el matí. De cara a la tard ala nuvolositat augmentarà i taparà el cel fins a mitja nit. Entrada la nit s'esperen precipitacions en forma de xàfecs localment de caire tempestuós i d'intensitat forta. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol. Les temperatures mínimes pujaran i aniran dels 17 als 22 graus mentre que les màximes es mantindran entre els 27 i els 29 graus.

Arxiu extern
més informació >

Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12