19.10.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Informació meteorològica
Informació patrocinada per:Amb el suport de:
logo Consorci per al Tractament dels Residusnou logo aigües Mataró

Destaquem:

PREDICCIÓ PER AVUI 19-10-2017: compte amb les tempestes


La nuvolositat serà abundant durant bona part del dia, tot i les clarianes esporàdiques que tindrem al final de la tarda. Durant la matinada, el matí i fins a mitja tarda s'esperen precipitacions en forma de xàfecs, localment de forta intensitat i molt abundants. A partir de mitja tarda les precipitacions es faran més irregulars i desapareixeran durant la nit. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component variable. En moments de xàfec seran lleugerament moderats, força 3 a 4. Mar en estat de marejol. Les temperatures baixaran, amb mínimes que aniran dels 12 als 16 graus mentre que les màximes oscil·laran entre els 14 i els 18 graus.


Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 20-10-2017: cada cop  més clarianes

La nuvolositat serà abundant a primeres hores però amb més clarianes que es faran cada cop mes extenses a mesura que avanci el dia. Durant la tarda dominarà el sol. No s'esperen precipitacions. Els vents seran lleugerament moderats durant el matí, força 2 a 4, de component Nord-est disminuint durant la tarda. Mar en estat de maror amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 10 als 15 graus mentre que les màximes pujaran i oscil·laran entre els 15 i els 19 graus.

Arxiu extern

PREDICCIÓ PEL DEMÀ PASSAT DIA 21-10-2017: nuvolades a la tarda

Durant el matí i fins a primeres hores de la tarda dominarà el sol. A llarg de la tarda apareixeran nuvolades que taparan el cel a bona part del Maresme ies mantindran fins ven entrada la nit. Durant el vespre i primeres hores de la nit s'esperen precipitacions en forma de ruixats febles i poc abundants a qualsevol punt de la comarca. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-oest al matí girant a Est de cara a la tarda. Mar en estat de marejol amb àrees de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 9 als 15 graus mentre que les màximes pujaran i oscil·laran entre els 17 i els 21 graus.

Arxiu extern
més informació >

Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12