29.04.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Informació meteorològica
Informació patrocinada per:Amb el suport de:
logo Consorci per al Tractament dels Residusnou logo aigües Mataró

Destaquem:

PREDICCIÓ PER AVUI 28-04-2017: sol però amb fred a primeres hores


Fins a mitja tarda l'ambient serà assolellat a tota la comarca. Entre mitja tarda i el vespre apareixeran nuvolades al centre i nord de la comarca que mig taparan el cel. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-oest a primeres hores del matí i del Sud i Sud-oest durant la resta de la jornada. Mar en estat de marejol amb àrees de maror a primeres hores de la tarda i lleugera mar de fons al matí. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels 0 als 7 graus mentre que les màximes pujaran i oscil·laran entre els 15 i els 16 
graus.


Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 29-04-2017: augment dels núvols

A primeres hores del dia l'ambient serà assolellat a tota la comarca però la nuvolositat augmentarà, formada per núvols alts i mitjans, que taparan el cel durant la tarda. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 4, de component Nord-oest a primeres hores del matí i del Sud i Sud-oest durant la resta de la jornada. Mar en estat de marejol amb àrees de maror a la tarda. Les temperatures mínimes pujaran i aniran dels  0 als 10 graus mentre que les màximes pujaran i oscil·laran entre els 17 i els 19 graus.


Arxiu extern

PREDICCIÓ PEL DEMÀ PASSAT DIA 30-04-2017: pluges minses

La nuvolositat serà entre variable i abundant a tota la comarca. Entre mig matí i primeres hores de la tarda s'esperen precipitacions en forma de plugims minsos. Els vents seran fluixos, força 2 a 4, de component Sud-oest. Mar en estat de maror amb àrees de mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes pujaran i aniran dels 9 als 14 graus mentre que les màximes es mantindran sense canvis i aniran dels 16 i els 19 graus.

Arxiu extern
més informació >

Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12