13.12.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Informació meteorològica
Informació patrocinada per:Amb el suport de:
logo Consorci per al Tractament dels Residusnou logo aigües Mataró

Destaquem:

PREDICCIÓ PER AVUI 13-12-17: Vent de garbí


A primeres hores del matí l'ambient serà assolellat a tota la comarca però ràpidament apareixeran núvols alts i mitjans que mig taparan, o a estones taparan, el cel. No s'esperen precipitacions. Els vents seran moderats, força 3 a 4, de somponent Sud-oest. Mar en estat maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels 0 als 3 graus a l'interior del Maresme i entre els 4 i els 6 graus a la costa de la comarca. Les màximes pujaran i aniran dels 10 als 13 graus.


Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 14-12-2017: núvols però amb tempertaures més altes

La nuvolositat serà entre variable i abundant a tota la comarca però estarà formada principalment per núvols alts i mitjans que mig taparan el cel. No s'esperen precipitacions. Els vents seran moderats, força 3 a 4, de component Sud-oest. Mar en estat de maror amb àrees de mar de fons. Les temperatures pujaran, amb mínimes que aniran dels 4 als 10 graus i màximes que oscil·laran entre els 11 i els 14 graus.

Arxiu extern

PREDICCIÓ PEL DEMÀ PASSAT DIA 15-12-2017: petit canvi de temps

La nuvolositat serà abundant a primeres hores del dia obrint-se clarianes al lalrg del matí però amb més núvols novament de cara a la tarda. De matinada i fins a mig matí s'esperen precipitacions en forma de ruixats febles i poca abundants. Durant la tarda esperem xàfec localment moderats al Maresme Nord. Els vents seran fluixos, força 2 a 3 de component Est. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures baixaran, amb mínimes que aniran dels 3 als 5 graus a l'interior del Maresme i entre els 6 i els 8 graus a la costa de la comarca. Les màximes aniran dels 9 als 12 graus.

Arxiu extern
més informació >

Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12