30.03.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Informació meteorològica
Informació patrocinada per:Amb el suport de:
logo Consorci per al Tractament dels Residusnou logo aigües Mataró

Destaquem:

PREDICCIÓ PER AVUI DIA 30-03-2017: sol, núvols prims i ambient càlid


Continuarem amb l'ambient assolellat a tota la comarca amb alguns núvols prims poc destacables. No s'esperen precipitacions. Els vents seran febles, força 1 a 2, de component variable durant el matí i del Sud-oest durant la resta del dia. Mar arrissada augmentant a marejol al migdia i lleugera maror durant la tarda a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes pujaran i aniran dels 8 als 12 graus mentre que les màximes es mantindran sense canvis i oscil·laran entre els 19 als 21 graus. 

Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 31-03-2017: augment dels núvols


La nuvolositat serà abundant durant el matí formada per núvols alts i mitjans. A partir del migdia hi haurà més clarianes però al final del dia els núvols tornaran a augmentar. Entrada la nit s'esperen plugims aïllats. Els vents seran febles, força 2 a 3, de component Sud-oest al matí i més variable durant la tarda. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes pujaran i aniran dels 10 als 14 graus mentre que les màximes baixaran lleugerament i oscil·laran entre els 16 als 18 graus.


Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ PASSAT DIA 01-04-2017: inestable

La nuvolositat serà abundant durant bona part de la jornada però millorant i obrint-se clarianes al final del dia. Entre mig matí i mitja tarda s'esperen precipitacions en forma de xàfecs localment de caire tempestuós que podran afectar aqualsevol punt de la comarca. En general seran precipitacions poc abundants. Els vents seran febles, força 2 a 3, de component variable. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran, amb mínimes que aniran dels 4 als 8 graus mentre que les màximes oscil·laran entre els 10 i els 14 graus.

Arxiu extern
més informació >

Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12