11.12.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Entrevistes
Destaquem:

Núria Parera

Periodista de professió, la Núria Parera ha treballat en mitjans de comunicació, ha escrit cantates i obres de teatre, ha fet de guionista per diferents sèries de televisió i ha publicat 6 contes. Us convidem a conèixer una mica més aquesta dona que quan es posa a escriure gaudeix de la feina com el primer dia.
més informació >

Escola de Cinema de Mataro

L’Albert es dedica a l’ensenyament i a la producció d’audiovisuals i arts escèniques sota les marques Escola de Cinema de Mataró —de la que n’és l’impulsor—, Grupo All Media i Escena Teatre.

Per engegar el projecte, va incorporar-se al Programa d’Emprenedors de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme.

Ara que l’ECM ja és una realitat, ha tornat per seguir assessorant-se i poder anar creixent.
més informació >

Teresa d'Arenys

El seu DNI la identifica com a Maria Teresa Bertran Rossell, però els seus amics i els seus lectors la coneixen com a "Teresa d'Arenys" , una dona tremendament tossuda que va saber vviure sempre lliure malgrat les adversitats, d'una profunditat i nobelsa d'ànima que costa descriure. Per això, us deixem l'entrevista que li hem fet. Just fa dos dies, la Teresa d'Arenys ha rebut diferents reconèixements a la seva trajectòria literària i aquesta setmana ha estat guardonada amb el Premi Crítica Serra d'Or de Poesia. 
més informació >

Silvia Llanto

No es considera una activista, però sí una dona compromesa. La Sílvia LLanto va arribar a Mataró provinent de Perú l'any 2008. Orgullosa de ser "peruana, xola i tossudament humana" treballa per desmuntar mites sobre la immigració. És creadora incansable d'espais i projectes des d'on difon valors de respecte, solidaritat i humanisme, investiga continuament com interactuen les dones a l'espai social i en la poesia ha trobat la seva "taula de salvació". 
més informació >

Estanteria formatges"A l'obrador de Murgó Formatges no hi ha una premsa per escòrrer els formatges, elaborem tot els procés manualment i deixem que els formatges perdin el xerigot en el motllo que voltejem varies vegades. Els nostres formatges no són molt secs o asserraïts (eixuts) sino que sempre mantenen un punt fresc o més làctic"
més informació >

Chutney maduixaLa cirera d'arboç va inspirar les primeres melmelades que, com a hobby, va començar a fer la Imma. Aquesta afició es va professionalitzar amb la creació de Melmelades Calada. Amb seu a Sant Pol de Mar, Melmelades Calada elabora melmelades, gelees i chutneys amb un segell propi:"Volem aconseguir fer veure que treballant amb productes de la zona i de bona qualitat surt un producte molt diferent a les melmelades convencionals de supermercat". Aquesta filosofia de treball l'ha fet formar part de la Xarxa Productes de la Terra Maresme.
més informació >

Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12