20.04.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Benestar Social
eaiaserveis socialstransport adaptat
graf
suport als serveis socialsatenció a la dependènciaatenció domiciliària
protocols benestar social
contra el maltractament a les persones gransatenció a la infància i adolescència
Destaquem:

Delegades i delegats del Maresme al Congrés Nacional de Gent Gran amb Jordi Mir i David Agustí

Avui s'ha celebrat al Consell Comarcal la reunió precongressual de la gent gran en el decurs del qual s'ha escollit la delegació del Maresme al Congrés Nacional que es farà el 25 d'octubre. La comarca estarà representada per 14 dones i homes. La reunió ha estat presidida pel conseller delegat de Benestar Social, Jordi Mir, i pel responsable de l'Oficina de l'Oficina de Gent Gran Activa, David Agustí.
més informació >

lliurament de certificats de català

La sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme ha acollit avui l'acte d'entrega dels certificats d´assistència als 47 joves que han emigrat sols i actualment viuen als centres que la Direcció General d'Atenció a la Infànciai a l'Adolescència té als municipis de El Masnou, Canet de Mar, Arenys de Mar i Dosrius. Aquests joves han participat a la formació inicial de llengua catalana impartida per la Fundació Didàctica i finançada per la Secretaria d´Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. Carles Macián, adjunt al secretari d´Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat, conjuntament amb el conseller delegat de Benestar Social del Consell Comarcal, Jordi Mir, l'alcalde de Dosrius, Marc Bosch, i el  gerent de la Fundació Didàctica, Jordi Roig, han reconegut el compromís d'aquests joves d'integrar-se a la comarca i els han encoratjat a continuar formant-se. 
més informació >

persones grans
infància i adolescència
baner documents de treball Serveis Socials bàsics
Protocol de protecció a les treballadores i treballadors de serveis socials davant de possibles agressions de persones usuàries
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12