26.05.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Medi Ambient
Agència Comarcal de l'Energiacontrol d'abocamentsservei de sanejament
meteorologia maresmeentorn urbà i medi naturalcontrol ambiental
ponència ambiental comarcaleducació i sensibilització ambiental


COOPERACIÓ LOCAL

Protecció civilAtenció Animals Domèstics de Companyia
Destaquem:

caad maresme

El Consell Comarcal del Maresme, ens que gestiona el Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Companyia (CAAD Maresme) alerta de l'augment d'abandonaments de gossos de races considerades com a "potencialment perilloses". L'entrada en el Centre d'aquests animals s'ha triplicat els darrers mesos i a data d'avui el 26% dels gossos acollits al CAAD són GPP's.
més informació >

boscos

El Ple va aprovar ahir la creació de l'Agència de Boscos del Maresme, un nou servei que permet al Consell Comarcal donar suport tècnic i col·laborar amb els ajuntaments i associacions de propietaris en la preservació de la massa forestal que es troba greument afectada pel canvi climàtic i l'acció destructiva de plagues com el Tomicus. La creació d'aquest nou servei que també tindrà altres àmbits d'actuació, com la preservació de les rieres, va ser refrendada per tots els grups comarcals a excepció d'ERC i CUP que es van abstenir.
més informació >

PREDICCIÓ PER AVUI 26-05-2017: sense grans canvis


En general dominarà el sol a tota la comarca. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-est a primeres hores del dia i del Sud-est durant la resta de la jornada. Mar arrissada amb àrees de marejol a partir del migdia a tota la costa dela comarca. Les temperatures mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 15 als 19 graus mentre que les màximes es mantindran sense canvis i oscil·laran entre els 27 i els 29 graus.


més informació >
EL TEMPS
NORMATIVA
REGLAMENT
Eficiència energètica
contaminació acústica
control ambiental
educació ambiental
el cicle de l'aigua
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12