18.06.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Promoció Econòmica
acordproductes de la terraemprenedoriaobservatori
programes i projectes
ocupacióempresaterritori
ocupabilitat per competènciessuport a l'exportacióPla estratègic de desenvolupament econòmic
treball i formaciópolígons industrials Maresme
ocupació per a joves
oficina tècnica laboral
suport al desenvolupament
enfeina't
taules sectorials
Destaquem:

Joves per emprendre - Consell Comarcal del Maresme

La tercera edició del programa "Joves per emprendre" ha arribat al final. El 50% dels joves que el van iniciar han desenvolupat la seva idea de negoci i estan preparats per fer-lo realitat en breu. A més, continuaran rebent el suport del Consell Comarcal del Maresme per tramitar els ajuts per a l'autoocupació que anualment convoca el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. Es preveu que aquest ajut, emmarcat dins del sistema de Garantia Juvenil, sigui similar al que es va concedir a l'edició de l'any passat (9,900 euros). Precisament, demà, 14 de juny, es farà una sessió al Consell Comarcal per explicar els requisits que han de complir els joves per poder-s'hi acollir. 
més informació >

Benvinguts a pagès 2019

Les expectatives s'han complert i l'edició 2019 del Benvinguts a Pagès ha tancat amb rècord d'assistència i una valoració molt positiva per part de les empreses maresmenques que han paticipat. De fet, moltes d'elles ja han expressat la seva voluntat de repetir experiència a la propera edició. Comptabilitzant només les visites a les explotacions agrícoles i ramaderes, cellers i obradors es reflecteix un increment del 60% de visitants.
més informació >

atur maresme

La xifra de persones que cerquen feina al Maresme ha encadenat successives baixades des del mes de febrer. El nombre absolut d'inscrits a les oficines d'ocupació és de 23.664 després de la reducció del 2,76% registrada al maig. Aquest descens, segons l'anàlisi fet per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, s'ha distribuit entre tots els sectors econòmics i tots els grups d'edat.
més informació >

balanç de programa Fem Ocupació per a Joves al Maresme

Finalitza el programa Fem Ocupació per a Joves que s'ha dut a terme al Maresme des de febrer de 2018 amb l'objectiu d'afavorir la inserció laboral de persones aturades d'entre d'18 i 29 anys. Dels 32 joves que han estat inserits laboralment, el 56,25% han renovat contracte i el 66,6% ho han fet amb caràcter indefinit. 
més informació >

Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
polígons industrials Maresme
Guia per exportar
Eines per fer negocis
oferta de formació
garantia juvenil
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12