23.02.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Promoció Econòmica
acordproductes de la terraemprenedoriaobservatori
programes i projectes
ocupacióempresaterritori
ocupabilitat per competènciessuport a l'exportacióPla estratègic de desenvolupament econòmic
treball i formaciópolígons industrials Maresme
garantia juvenil maresme
oficina tècnica laboral
taules sectorials
Destaquem:

Teatre Monumental. Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme

"Els somnis tenen peatges i data de caducitat, però confieu en el vostre somni". Aquestes paraules de Txell Costa resumeixen els missatges que el Fòrum de Joves Emprenedors ha fet arribar avui als 700 estudiants que han omplert el teatre Monumental. Des de diferents vessants, ponents i contertulians han remarcat la importància en esforçar-se per aconseguir viure i treballar en allò que volem i fer-ho afrontant els reptes amb actitud positiva.
més informació >

enfeina't 2018

La plantilla del Consell Comarcal del Maresme s'ha ampliat avui amb 7 persones que han estat contractades gràcies al programa Enfeina't que promou el Servei d'Ocupació de Catalunya per fomentar la inserció laboral de persones que es troben en situació d'atur de llarga durada. El president Miquel Àngel Martínez i Camarasa ha donat la benvinguda als nous treballadors i treballadores que han estat seleccionats d'entre 64 candidatures.
més informació >

capçalera productes

El consell Comarcal, a través del programa Productes de la Terra Maresme, ofereix un cicle de 3 tallers per ajudar als productors i elaboradors agroalimentaris del Maresme a millorar la gestió de la seva empresa, la venda dels seus productes i la comunicació amb la clientela. Les inscripcions s'han de fer emplenant AQUEST FORMULARI.
més informació >

atur maresme

El Maresme ha tancat el mes de gener amb un increment de l'atur del 0,55%. La xifra de persones incrites a les oficines d'ocupació de la comarca ha crescut en 148. En total, són 27.238 els maresmencs i maresmenques que es troben en situació de desocupació. La taxa d'atur del Maresme és del 13.52%.
més informació >

Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
polígons industrials Maresme
Guia per exportar
Bones pràctiques en aliances empresarials
Eines per fer negocis
oferta de formació
garantia juvenil
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12