16.10.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Promoció Econòmica
acordproductes de la terraemprenedoriaobservatori
programes i projectes
ocupacióempresaterritori
ocupabilitat per competènciessuport a l'exportacióPla estratègic de desenvolupament econòmic
treball i formaciópolígons industrials Maresme
ocupació per a joves
oficina tècnica laboral
suport al desenvolupament
enfeina't
taules sectorials
Destaquem:

ofertes de treball

El Consell Comarcal ofereix contracte en pràctiques durant 6 mesos a 4 joves titulats que estiguin inscrits a la Garantia Juvenil i actualment no estiguin treballant ni estudiant. Les persones interessades han d'enviar currículum al Referent d'ocupació del Consell Comarcal: referentocupaciojuvenil@ccmaresme.cat. El 18 d'octubre és la data límit
més informació >

formació: guanyar clients per internet

Els nous mercats es troben a la xarxa. Aquest salt de la societat obliga les empreses, ja siguin grans o petites, a disposar d'una estratègia de màrqueting online que els hi permeti assolir els seus objectius: captar nous clients, fidelitzar els existents, obrir noves línies de negoci... Aquest curs que ofereix el Servei d'emprenedoria del Consell Comarcal explica com fer-ho. Inscripcions obertes! 
més informació >

atur maresme

Les dades d'ocupació del mes de setembre no han estat positives. El Maresme ha registrat un augment de l'atur de l'1,92%, molt per sobre de la mitjana catalana que ha comptabilitzat un increment del 0,32% i en la cara oposada del comportament del conjunt de la província de Barcelona que ha aconseguit reduir les xifres de desocupació un 0,80%. La lectura positiva és que la situació de la comarca ha millorat respecte a l'any passat. En concret, la xifra de persones sense feina és un 1,58% inferior als registres del mes de setembre de 2018.
més informació >

Ajut per l'autoocupació convocatòria 2019

El Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme ha atès 86 joves en els dos mesos de vigència de la convocatòria 2019 de subvencions per a l'autoocupació. Aquesta línia d'ajuts publicada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat dins el marc del programa de Garantia Juvenil incentiva l'emprenedoria dels i les joves amb subvencions que poden arribar als 10.000 euros. En aquesta edició, que va finalitzar l'1 d'octubre, s'ha disparat l'interès per accedir-hi. En concret, el Consell Comarcal ha quadruplicat l'atenció i acompanyament en el procés de sol·licitud respecte a l'any passat.
més informació >

habilitats comercials

El Consell Comarcal programa el curs "Com fomentar les habilitats comercials" per ajudar les dones emprenedores a desenvolupar eines, coneixements i habilitats que els hi permetin comercialitzar amb èxit un producte, idea o servei. La formació, inclosa dins el projecte "Emprenedoria en clau femenina" està subvencionada al 100% i ja es poden formalitzar les inscripcions CLICANT AQUÍ 
més informació >

Curs_FacebookInstagram_banner

Facebook i Instagram són ara per ara dues de les plataformes més potents per promocionar un negoci, ara bé, cal conèixer totes les seves possibilitats perquè el missatge sigui eficaç. El Consell Comarcal, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ofereix aquest curs a productors i elaboradors agroalimentaris del Maresme perquè aprenguin a esprèmer al màxim les potencialitats de facebook i instagram per al seu negoci. INSCRIPCIONS OBERTES!!


Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
polígons industrials Maresme
Guia per exportar
Eines per fer negocis
oferta de formació
garantia juvenil
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12