25.03.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Promoció Econòmica

PROGRAMES I PROJECTES :OcupabilitatMaresme Exporta
Destaquem:

accidents laborals

El Maresme ha tornat a registrar un increment de la sinistralitat laboral, tant pel que fa al nombre absolut d'accidents en el lloc de feina com a l'índex d'incidència (paràmetre que relaciona el nombre total de sinistres per cada 100.000 afiliats/des a la Seguretat Social). L'informe elaborat per l'Observatori de Desenvolupament del Consell Comarcal constata que l'any passat va haver-hi un creixement del 10,80% en el nombre de treballadors i treballadores que van haver d'agafar la baixa laboral després d'ahaver patit un accident en el lloc de treball. L'índex d'incidència de la sinistralitat laboral al Maresme és superior al català i al de la província.
més informació >

plans ocupació

El president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i Camarasa i la Consellera Delegada de Promoció Econòmica, Alícia Rodríguez, han donat la benvinguda avui a les 61 persones majors de 45 anys i en situació de desocupació que ha contractat l'administració comarcal en el marc del programa Treball i Formació 2017. Aquestes persones tindran un lloc de feina a l'administració (22 ajuntaments i el propi Consell Comarcal) durant un període que oscil·la entre els 6 i els 12 mesos.
més informació >

polígons industrials del Maresme

Estudi dels polígons industrials que hi ha en els 30 municipis del Maresme realitzat pel Consell Comarcal en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.
Les dades han estat facilitades pels ajuntaments i s'aniran actualitzant
més informació >

Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
Guia per exportar
Bones pràctiques en aliances empresarials
Eines per fer negocis
oferta de formació
garantia juvenil
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12