10 ANYS APROPANT L’EMPRENEDORIA ALS JOVES

 


Els Tallers d’Emprenedoria al Maresme, tot un èxit!


El Servei d’Emprenedoria de l’Àrea de Promoció Econòmica ha organitzat enguany la desena edició dels Tallers d’Emprenedoria i volem aprofitar l’ocasió per fer un repàs de com han anat i del recorregut que han tingut durant aquest període.


Es tracta d’una acció de sensibilitizació de marca pròpia que es va iniciar l”any 2010 amb la finalitat de potenciar l’esperit emprenedor entre els joves estudiants de la comarca.


Als llarg dels anys s’ha anat consolidant i convertint en una acció molt integrada en l’itinerari escolar de molts centres educatius del Maresme. 


Aquest curs escolar, més de 4.600 alumnes de 35 centres educatius de la comarca han estat els beneficiaris d’aquesta accció que s’ha impartit en 19 municipis del Maresme: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Calella, Dosrius, El Masnou, Mataró, Montgat, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de LLavaneres, Tordera i Vilassar de Mar.


La distribució d’aquesta darrera edició ha estat la següent:Hem ofert 5 diferents tallers, i hem rebut un total de 183 sol·licituds, repartides de la següent forma:
 

La sol·licitud de Tallers en funció del curs escolar s’ha distribuit de la següent forma:


 
Aquesta ha estat la seva evolució en la seva decada d’existència:


     
              
        


D’aquestes gràfiques es desprèn que la seva trajectòria ha estat ferma i bona i que continua tenint demanda i ressò a la comarca.


Podeu trobar més informació d’aquest projecte al nostre web