FINALITZA LA XIX SETMANA DE L’EMPRENEDORIA AL MARESME

 


REFORÇANT LES PERSONES EMPRENEDORES

Hem arribat a la XIX edició de la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme i l’hem celebrada amb persones emprenedores i empreses de la comarca.


Es tracta de una proposta de tallers formatius de 2 hores de durada enfocats en la millora de la gestió empresarial i les capacitats personals, que organitzem durant tota una setmana i dos cops l’any.


En aquesta edició, celebrada del 25 al 29 de novembre, hem comptat amb un total de 224 inscripcions repartides entre les 9 càpsules formatives que hem ofert i el Networking del darrer dia que organitzem com a acte de cloenda.

Les persones assistents, algunes amb negoci ja creat i altres en el procés de creació, han pogut participar en càpsules formatives de temes variats: màrqueting digital, fiscalitat, mindfullness, storytelling, … entre d’altres.            

Totes les propostes formatives responen a les temàtiques més demanades per les persones emprenedores així com a les necessitats detectades des del propi Servei d’Emprenedoria.


Per acabar, el divendres hem celebrat un Networking entre totes les persones assistents, donant l’oportunitat de crear dinàmiques de col·laboració i cooperació. 


      
           


Agraïm l’assistència de les persones que han participat i han compartit les seves experiències durant aquesta setmana, així com la confiança rebuda al llarg de tots aquests anys que ens permet continuar organitzant aquesta activitat.