1r. Congrés Comarcal: Gestió i Qualitat dels serveis complementaris a l’eduació. 10 anys de gestió

El Consell Comarcal del Maresme ha organitzat el 1er congrés comarcal en l´àmbit dels serveis complementaris amb l´objectiu d´aplegar a tots els agents que estem implicats en el procés educatiu dels nostres escolars.
Inscripció gratuïta fins al 2 de maig. Formalitzeu la inscripció, clicant aquí
Lloc: Escola Universitària del Maresme (Pg. del Callao s/n de Mataró)

PROGRAMA
9.15.- Presentació, a càrrec de Pere Almera i Puiggròs, president del Consell Comarcal del Maresme.

9.30h.- Ponència: “Corresponsabilitat en l’educació”, a càrrec de Maria Serrahima, subdirectora general d’Escolarització i Gestió de Serveis a l’Alumnat del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

10.00h.- Ponència: “Alimentació saludable en l’etapa escolar”, a càrrec de Carmen Cabezas, subdirectora general de Promoció de la Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

10.30h.- Pausa i cafè

11.00h.- Workshop: Actualitat i futur dels serveis complementaris a la comarca del Maresme.

13.00h.- Taula rodona: 10 anys de gestió dels serveis complementaris en el Consell Comarcal del Maresme.
Modera: Jordi Merino, coordinador de l’àrea de Serveis Personals del Consell Comarcal del Maresme.

  • La qualitat dels serveis complementaris. El segell de qualitat QAI10, a càrrec de Mar Ferrer, tècnica d’educació complementària del Consell Comarcal del Maresme.
  • El servei educatiu i social de menjador i transport escolar, a càrrec d’Anna Antoja, tècnica de Serveis Personals del Consell Comarcal del Maresme.
  • La metodologia en el control de la qualitat dels serveis complementaris, a càrrec de Sandra Marín, tècnica de control de qualitat del Consell Comarcal del Maresme.

14.00h.- Primers resultats del workshop.

14.30h.- Cloenda a càrrec de Xavier Serra, conseller delegat de l’àrea de Serveis Personals del Consell Comarcal del Maresme.

Data: 2007-05-04