El Consell Comarcal promou un concurs de relats breus per celebrar Sant Jordi des del confinament

El Consell Comarcal del Maresme amplia la Mostra Literària del Maresme amb un nou concurs literari de relats curts que girin a l’entorn de la situació de confinament que estem vivint. Els relats, que han de tenir un màxim de 150 paraules, es poden presentar telemàticament fins el 30 de juny

Tal i com estableixen les bases del nou concurs que podeu consultar CLICANT AQUÍ, s’han establert 3 categories: infants fins a 11 anys, adolescents de 12 a 17 anys i més de 18 anys. S’atorgaran 3 premis per categoria, 2 d’ells concedits per un jurat escollit pel Consell Comarcal del Maresme i un tercer per votació popular.

El funcionament és ben senzill. Els i les participants, que poden concursar presentant més d’un relat, han d’enviar les seves obres en AQUESTA PLATAFORMA. Una vegada comprovat que els escrits s’ajusten als requeriments del concurs, es publicaran, amb pseudònim,  en aquest ESPAI WEB per tal de fer-los accesssibles a tothom i a partir del 30 de juny, data de finalització d’aquest concurs extraordinari, s’obrirà un termini de votació telemàtica perquè tothom pugui escollir el seu relat preferit.

Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal del Maresme vol, a més d’incentivar la creativitat literària en aquest moment tan especial que estem vivint, ajudar el sector del llibre, i en concret a les llibreries de la comarca. És per això que els premis, que consisteixen en un lot de llibres de diferents imports en funció del premi, s’adquiriran en llibreries del Maresme a través del projecte LLIBRERIES OBERTES de la cooperativa SOM i l’agència Mortensen. Seran les persones guanyadores les que escolliran els títols del lot de llibres guanyat i la llibreria on adquirir-lo.

Tanmateix, el Consell Comarcal del Maresme fa una crida a la població a continuar amb la tradició i, malgrat la situació de confinament, continuar comprant llibres per Sant Jordi. Aquest és l’objectiu de la campanya “Regala un llibre per Sant Jordi” impulsada per més de 400 llibreries dels Països Catalans, 22 de les quals són maresmenques. Aquí podeu trobar EL CATÀLEG DE LLIBRES A LA VENDA. És una iniciativa que ajuda a la supervivència de les nostres llibreries ja que, des del primer moment, obtenen el 100% de l’import de la venda.