Activitats formatives

 

El Consell Comarcal del Maresme proposa, per als propers mesos, interessants activitats formatives adreçades a empreses i emprenedors, que seran impartits a la seu del CCM. 

SETEMBRE:

  • CRM: L’eina per vendre i fidelitzar amb èxit els client

9 hores
18, 20 i 25 de setembre de 16 a 19h

Gràcies a la tecnologia, avui podem administrar una pime com si fos una empresa gran. El CRM (Customer Relationship Management o Gestor de Relació amb Clients) és una eina que permet gestionar i automatitzar de manera senzilla i eficaç moltes de les tasques relacionades amb les vendes (gestió comercial, facturació), el màrqueting (campanyes de mail i telemàrqueting) i l’atenció del client (gestió de casos, tiquets…).
Aprendre a utilitzar aquest software és fonamental per reduir costos, augmentar la productivitat i aprofitar al màxim les potencialitats de l’empresa.
Es tracta d’una eina de la que es poden trobar versions amb costos molt reduïts, o fins i tot de manera gratuïta, a la xarxa.

OCTUBRE:

  • El teu web amb WordPress. Taller pràctic de creació de webs corporatives

20 hores
27 de setembre, 4, 11, 18 i 25 d’octubre de 15 a 19h

Les classes pràctiques van encaminades a que el participant pugui crear el seu propi lloc Web corporatiu amb el gestor de continguts WordPress.
Un dels principals incentius del curs és la aplicació dels aspectes principals del Màrqueting Digital i del SEO (posicionament natural a Google).

  • Pautes per internacionalitzar una petita empresa

12 hores
2, 9 i 16 d’octubre de 9.30 a 13.30h

Aquest taller està especialment dissenyat per cobrir les necessitats tant de les petites empreses com de les microempreses que cerquin la internacionalització com a via de creixement i de consolidació. 
Es mostraran eines i recursos que permetin al participant fer una diagnosi, valorant el potencial d’internacionalització de la seva empresa. Al mateix temps, el taller posarà èmfasi en els punts clau que una petita empresa ha de tenir en compte a l’hora d’afrontar un procés d’internacionalització.