Activitats formatives

El Consell Comarcal del Maresme proposa, per als propers mesos d’octubre i  novembre, interessants activitats formatives adreçades a empreses i emprenedors.

 

PAUTES PER INTERNACIONALITZAR UNA PETITA EMPRESA 
12 hores 
9, 16 i 23 d’octubre de 9.30 a 13.30h 
Curs totalment subvencionat
Aquesta activitat formativa va adreçada a transmetre les eines i els recursos perquè el participant pugui fer una diagnosi, valorant el potencial d’internacionalització de la seva empresa. Al mateix temps, el taller posarà l’èmfasi en els punts clau que una petita empresa ha de tenir en compte a l’hora d’afrontar un procés d’internacionalització. El taller està especialment dissenyat per cobrir les necessitats tant de les petites empreses com de les microempreses que cerquin la internacionalització com a via de creixement i de consolidació.

CREATIVITAT PER EMPRENDRE
6 hores
6 i 8 de novembre de 16 a 19h
Curs totalment subvencionat
L’objectiu de l’activitat és despertar la creativitat dels participants, eliminar les barreres a la imaginació i proporcionar les claus per concretar la creativitat en els plans d’acció de les seves empreses. També es planteja l’aprenentatge d’eines per conduir sessions grupals de creativitat.

APRÈN A FER EL COMPTE DE RESULTATS PER GESTIONAR EL TEU NEGOCI
8 hores
13 i 15 de novembre de 15 a 19h
Curs parcialment subvencionat. Cost = 16€
El taller té com a objectiu ajudar a la persona empresària individual a realitzar el Compte de Resultats mensual de la seva empresa. Es tracta de mostrar el funcionament d’una eina fàcil i pràctica per analitzar els ingressos i despeses i valorar la viabilitat econòmica del negoci.