Al 2014, Productes de la Terra Maresme

 
Per quart any consecutiu,el Consell Comarcal ha editat el calendari de Productes de la Terra, una publicació ideal per recordar durant tot el 2014 que el Maresme és territori de productes alimentaris de qualitat i d’una exquisida gastronomia que, mes a mes, ens convida a assaborir els productes de temporada i de proximitat.

En total se n’han editat 5.000 exemplars que s’han fet arribar als ajuntaments, a les oficines de turisme, al Palau Robert, a les cooperatives alimentàries i als productors que formen part de la Xarxa de Productes de la Terra Maresme per tal que en facin la distribució. També es poden demanar al propi Consell Comarcal i al Consorci de Turisme del Maresme.

El calendari d’aquest any està il·lustrat amb imatges de la fotògrafa Marga Cruz que ha ressaltat en les seves instantànies el ric impacte visual dels productes alimentaris maresmencs a partir dels colors, de les formes i de les textures. Un conjunt que posa en alerta els cinc sentits tot projectant el moment de parar taula i poder assaborir els pèsols, les maduixes, les cireres, les mongetes del ganxet, els tomàquets, els dolços, els vins…etc.  

El Consell Comarcal del Maresme, a partir del projecte Productes de la Terra Maresme que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha editat el calendari 2014 per donar a conèixer i valoritzar els nostres productes de proximitat i, a la vegada, ajudar els productors i artesans alimentaris de la comarca en el procés de comercialització. Per aquest motiu, cada gamma de productes està acompanyat d’informació sobre els productors o artesans que els elaboren.

Podeu visualitzar i descarregar-vos el calendari 2014 de Productes de la Terra Maresme clicant sobre la imatge: