Allau de visitants al Modernisme de Canet de Mar

El turisme cultural a Canet de Mar, està fent que la temporada d´enguany s´allargui pel que fa a visites al nostre poble. Prova d´això són les més de 4.000 persones que estan venint a Canet durant els mesos d´octubre a desembre. La primera parada la fan a la Casa museu Domènech i Montaner. I des d´aquí se´ls porta a passejar pel municipi.


La destinació final dels visitants és el tast dels “Vitralls de Canet”. L´acceptació d´aquests dolços modernistes està sent més que satisfactòria. Els pastissers de Canet han manifestat que les vendes de vitralls estan superant totes les previsions. El nostre producte és conegut arreu i ja ha viatjat a indrets com Mèxic, França i fins i tot l´illa de Pasqua.

La petita botiga de la Casa museu, que a més de vitralls ven samarretes i altres productes promocionals de Canet i del modernisme, queda buida cada vegada que fan parada a Canet aquests grups interessats a fer turisme cultural.

Aquests dies ens està visitant un contingent de 4.000 turistes francesos allotjats a Santa Susanna que vénen en grups de 40 i 50 persones. A més, un important nombre de tour operadors alemanys també han fet parada aquest desembre al Maresme i s´han interessat pel modernisme de Canet.

La regidoria de Turisme de l´Ajuntament de Canet, comptant amb l´assessorament de diversos col.lectius de la localitat, està impulsant campanyes destinades a la promoció local per augmentar l´interès que desperta Canet de Mar arreu.

Canet de Mar, desembre de 2002